Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
01.03.2023, 16:35
horsii nie takie "parę złotych", bo nie wiem jak u innych u mnie koszty transakcji wychodziły zawsze około 40-50 pln. Litecoin, BNB jest masa tańszych w obsłudze kryptowalut, to się wszyscy uparli na BTC.😑
Edit:
horsii Istnieje coś takiego jak chodźby TRUST WALLET - multi coin wallet na nim i masz jeden jebany adres dla wszystkich krypto. Założenie jest anonimowe, nie trzeba wysyłać zdjęcia dowodu, ani ksero świadectwa maturalnego i tak oto możesz przyjąć jak i kupić każdą kryptowalute a później ją sobie spieniężyć lub przeswapować na jaka tam chcesz.
.
50 pln w kieszeni klienta, to zawsze opcja dokupienia czegoś czyli zarobek dla Vendora mały dodatkowy z każdej TAŃSZEJ transakcji.♥️
.
PS. Oczczep się od piesekojnów, powtórzę wierszyk sprzed niemal roku z czatu
"myślą, że daje się nabierać na pod chuj ładowanie Horsiego
Śmieje się z BabyDoge'a, ja będę się śmiał mijając w Porsche Go."
Edit:
horsii Istnieje coś takiego jak chodźby TRUST WALLET - multi coin wallet na nim i masz jeden jebany adres dla wszystkich krypto. Założenie jest anonimowe, nie trzeba wysyłać zdjęcia dowodu, ani ksero świadectwa maturalnego i tak oto możesz przyjąć jak i kupić każdą kryptowalute a później ją sobie spieniężyć lub przeswapować na jaka tam chcesz.
.
50 pln w kieszeni klienta, to zawsze opcja dokupienia czegoś czyli zarobek dla Vendora mały dodatkowy z każdej TAŃSZEJ transakcji.♥️
.
PS. Oczczep się od piesekojnów, powtórzę wierszyk sprzed niemal roku z czatu
"myślą, że daje się nabierać na pod chuj ładowanie Horsiego
Śmieje się z BabyDoge'a, ja będę się śmiał mijając w Porsche Go."
Powód dla bitcoina jest prosty - łatwość dostępu. Dla niektórych tutaj instalacja aplikacji portfela z App store jest wyzwaniem i dalej sie nie otrząsnęli z tego jak vendorzy przeszli z przypałowych przelewów krajowych na krypto - a ty chcesz ich wkręcać w jakieś piesekcoiny, giełdy (oczywiście stworzone specjalnie pod piesekcoiny ) i nie wiadomo co jeszcze, kiedy w <current year> mamy agentów którzy nie wiedzą co się robi z adresem portfela.
r73733@gmail.com No to pozostaje Ci czekac na e-mail od vendora z kodem do odbioru paczki.
01.03.2023, 17:56
Nie wiem czemu mój post został usunięty ale ok, czekam na wiadomość że strony sklepu 😀
01.03.2023, 18:11
Twój post nie został usunięty, tylko przeniesiony do tego wątku. Zobacz stronę wcześniej.
04.03.2023, 12:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.03.2023, 12:59 przez SztywnyMisza.)
Inferno no i co związku z tym popłaczesz się ? może nawet dzisiaj dostaniesz bądź cierpliwy dopiero tydzień minął czasami się czekało nawet 2 tyg ale to nie wina tez była escobara dojdzie na pewno !
04.03.2023, 13:11
Ej, przepraszam to był czysty post nie skierowany na jakieś "szkalowanie".
Prepraszam i wypraszam sobię.
Nawet jeśli będzie szło 2-3 mieiące i tak będę zadowolony. Źle mnie zrozumiałeś.
Chłopaki, źle mnie zroumieliście. Poleciałem trochę i myślałem, że przegapiłem tą akcję.
Bo Maniek mi coś wysłał na PW co odczytałem i nie pamiętałem co - a myślałem, że to kody były.
Przepraszam i proszę nie wysyłać jeśi uraziłem tym postem tymbardziej organizatora konkursu.
Prepraszam i wypraszam sobię.
Nawet jeśli będzie szło 2-3 mieiące i tak będę zadowolony. Źle mnie zrozumiałeś.
(04.03.2023, 12:58)SztywnyMisza napisał(a): Inferno no i co związku z tym popłaczesz się ? może nawet dzisiaj dostaniesz bądź cierpliwy dopiero tydzień minął czasami się czekało nawet 2 tyg ale to nie wina tez była escobara dojdzie na pewno !
Chłopaki, źle mnie zroumieliście. Poleciałem trochę i myślałem, że przegapiłem tą akcję.
Bo Maniek mi coś wysłał na PW co odczytałem i nie pamiętałem co - a myślałem, że to kody były.
Przepraszam i proszę nie wysyłać jeśi uraziłem tym postem tymbardziej organizatora konkursu.
13.03.2023, 11:49
Paki zawsze docierają czasem w 3 dni czasem trochę dłużej ale koniec końców zawsze są a jak trafi sie jakaś losowa turbulencja po drodze to zawsze jest reship, cierpliwość zawsze popłaca a zawracanie zbędne głowy vendorowi już nie