Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsze Sole
06.02.2023, 06:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.02.2023, 07:02 przez Lifeisbrutal.)
Bam Trochę się z tobą nie zgodzę. mati54 Czy ja wiem czy dłużej.Zarówno Słoń jak i Esco(bo nie wiem o kogo hexie pisał Bam) mają dobre sorty.Hex na pewno działa bardziej stymulująco i to bym uznał z naciskiem jeśli chodzi o analog hexa Escobara.A White-Elephant też ma w sobie speed,ale nie jest on jakoś nachalny.Jednego i drugiego próbowałem więc coś tam chyba wiem
09.03.2023, 15:27
Dwie sole które niedawno badałem może nie najlepsze na rynku ale 4sure prawilne i godne polecenia to
White i Crystal Elephant
White i Crystal Elephant
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
25.03.2023, 00:09
Gdzie pany teraz po jakis dobry odczynnik tego typu ? Niestety synt coco zniknelo
13.05.2023, 06:33
A pamięta ktoś sole od Czecha ? Tylko z jego pierwszego sklepu a nie z tej podróbki nazywanej Best 😅
Czech na pewno miał amph strong, white devils i jeszcze kilka. Może ktoś pamięta ?
Czech na pewno miał amph strong, white devils i jeszcze kilka. Może ktoś pamięta ?
13.05.2023, 08:46
zaraz, które rc chemicals? bo chemicalsów było dwóch albo trzech, chemicalsi mieli ten ceglany etizilam i fioletowy 4-mpc (ktory z westchnieniem do dziś wspominam), ten sklep to nie był darkowsko-najlepszy sklep, tylko osobna ekipa, a domena byla org
ja tylko pamiętam jak Jurek z SINu tam po bestach też jechał i publikował analizy xd, brakuje takich jurków dziš :v
ja tylko pamiętam jak Jurek z SINu tam po bestach też jechał i publikował analizy xd, brakuje takich jurków dziš :v