Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie.
11.03.2023, 18:19
Ty weź mnie nie umoralniaj bo ja do naczyn nie szczam. Co ty myśliszs pisząc że dużo tego wrzucasz? że siedze ciagle z banka i az wor pusty...pojebało cie?
Nie wiem jak Ty ale ja pracuje musze być mobilny i to że lubie tworzyć różne wynalazki wcale nie oznacza drugiego. 90% leci z moda po za tym nie bede sie spowiadal.
Wiesz co to pociaganie dla klimatrtu a ujebac sie jak dzik z zarowy? z tym drugim mam mmało do czynienia
czy to duzo? a zabija
Nie wiem jak Ty ale ja pracuje musze być mobilny i to że lubie tworzyć różne wynalazki wcale nie oznacza drugiego. 90% leci z moda po za tym nie bede sie spowiadal.
Wiesz co to pociaganie dla klimatrtu a ujebac sie jak dzik z zarowy? z tym drugim mam mmało do czynienia
czy to duzo? a zabija
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
Sort jrstvinny bankowo bo inaczej smaczy nie brazowieje jak pale czy leje do lq( pvp zara z lq i zara kolor braz z bezbarwnego jedzczec nie palac. I poprostu juz rozumiem yychbco wrzucaja pake kkonow dla relaxi popijsjac piewem. Nie daje jej rady a paczki na raz nie sduoie. Piwo malo co pomoglo zapalikem ale pisze normalnie powaga jak chuj i stan czuaania on. A to w tej lufie nawet nie dopalilem a chmura poszla jrdna z lepszych dop die jeziorko zrobilo. F
Jsest fsza jest ale jak na pogdzebie
Palac normalndme dawji pisalem msmaniakalne eufo ale nie zapanuje nad zadyska i kardio. Fflubro i brom na stan ale sort 100% inny niz poprzedni moze sam Pan esco cos powie. Smak bardziej w strons phip barwienie lg spslanie kurwa nie dam se wkrecic i spevjalnie krysie ma puder robic to by juz smierdzialo ale nie tu takie rzeczy
fiodor ja na pvp lecialem
Jeszcze cos. Tamto jak rozsypalem bdz problemu syzbiralem co do okrucha tego nie pizbirrasz klei sie do karty troszku .itp no w kurwe mocna
Jsest fsza jest ale jak na pogdzebie
Palac normalndme dawji pisalem msmaniakalne eufo ale nie zapanuje nad zadyska i kardio. Fflubro i brom na stan ale sort 100% inny niz poprzedni moze sam Pan esco cos powie. Smak bardziej w strons phip barwienie lg spslanie kurwa nie dam se wkrecic i spevjalnie krysie ma puder robic to by juz smierdzialo ale nie tu takie rzeczy
fiodor ja na pvp lecialem
Jeszcze cos. Tamto jak rozsypalem bdz problemu syzbiralem co do okrucha tego nie pizbirrasz klei sie do karty troszku .itp no w kurwe mocna
12.03.2023, 18:25
Można wiedzieć co się kryje pod nazwą Alfa-PVP ? Bo napewno nie uwierzę że to stara prawilna alfa , kurwa przyjebal by takiej alfinki i się poryl gdzieś kurwa w piwnicy z kolezkami hahaha
12.03.2023, 18:30
A co ma się kryć? Poczytaj sobie wcześniejsze opinie alfa ekspertów w tym wątku, porozmawiaj z nimi i myślę, że wątpliwości powinny zostać rozwiane.
To najprawilniejsza alfa jaka jaralem(moc) tylko zamiast w strone przyjemnosci jak pihp ifzie bardziej w strone rycia ale ja pale nie wiem jak z nosem. Z tym fawkowaniem to mi na dlugo wystsrczy. Z moda jest sztos jsk odp nabeltalem , do szkla podejde zocniejszym bennzo choc klon z piwskiem i sie zasiedzialem w piwni z pajpa w pysku. Wczoraj chujowy dzien musialem miec
Z tymi kolezanki to orgia pewna albo gwalt
Z tymi kolezanki to orgia pewna albo gwalt
16.03.2023, 10:04
Jak sie ma obecny sort apvp do apihpu? Podobne dzialanie? Posiada ktos zdjecie moze dzieki
16.03.2023, 10:29
(12.03.2023, 18:25)MisterFajans napisał(a): Można wiedzieć co się kryje pod nazwą Alfa-PVP ? Bo napewno nie uwierzę że to stara prawilna alfa , kurwa przyjebal by takiej alfinki i się poryl gdzieś kurwa w piwnicy z kolezkami hahaha
Co sie kryje???? Tu nikt nic nie ukrywa, apvp = Alfa-PVP
16.03.2023, 11:14
dokladnie, przyjeb sobie tej alfy pvp i bedziesz mial identyczna banie jak wczesniej po alfie z ulicy do kolezanek nadaje sie równo najlpiej vapo