Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Antyoksydanty czyli pomoc w oczyszczaniu organizmu
22.03.2023, 04:38
mati54
Tak, w "kręgach kulturystycznych" nic nie działa tak jak trzeba bo większość z nich napierdala sterydy, a suple dla nich mogą być wzbogacane o inne substancje, aby to razem dało oczekiwany efekt.
To co jest dobre dla "kulturysty" niekoniecznie będzie dobre dla normalnego człowieka, a może tylko wyrządzić więcej szkody niż pożytku.
Nie twierdzę, że produkty kfd czy inne dla sterydziarzy są złe. Po prostu mogą być bardziej inwazyjne.
Ponadto @"PUDZILLA" też ćwiczy i to bez sterydów i jeśli na niego działa taki produkt, to zapewne zadziała też i na mnie. Proste.
Sorry, ale zaufam właśnie jego opinii w tej kwestii.
I jeszcze jedno, gdyby produkt nie posiadał deklarowanej wartości, UOKIK bądź inne instytucje rozerwałyby takiego producenta na strzępy.
Tak, w "kręgach kulturystycznych" nic nie działa tak jak trzeba bo większość z nich napierdala sterydy, a suple dla nich mogą być wzbogacane o inne substancje, aby to razem dało oczekiwany efekt.
To co jest dobre dla "kulturysty" niekoniecznie będzie dobre dla normalnego człowieka, a może tylko wyrządzić więcej szkody niż pożytku.
Nie twierdzę, że produkty kfd czy inne dla sterydziarzy są złe. Po prostu mogą być bardziej inwazyjne.
Ponadto @"PUDZILLA" też ćwiczy i to bez sterydów i jeśli na niego działa taki produkt, to zapewne zadziała też i na mnie. Proste.
Sorry, ale zaufam właśnie jego opinii w tej kwestii.
I jeszcze jedno, gdyby produkt nie posiadał deklarowanej wartości, UOKIK bądź inne instytucje rozerwałyby takiego producenta na strzępy.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Na starcie zaznaczam, że odpowiadam komus, kto nawet nie powienen juz pisac opini w odpowiednich watkach bo zwyczajnie takie wpisy od osoby uzależnionej nijak sie maja do osob, ktore spozywaja cos sporadycznie, a do tego regularnie przypierdala sie do mnie, jedynie kompromitujac sie swoja wiedza.
Twój pierwszy akapit nie bardzo wiem do czego sie odnosi a zostałem tam oznaczony jakby był odpowiedzią na cos co napisałem. Zwyczajnie nie wypowiadaj sie o czyms o czym nie masz pojecia.
Drugi akapit tez niezbyt wiem w którym miejscu napisałem ze cos NIE DZIAŁA, napisałem, ze jest lepszy wybór.
Ostatnie zdanie to poza tym ze dowiedziales sie o istnieniu UOKIK nie wnosi nic, wiec teraz zerknij jak sobie owy urzad radzi w praktyce a nie teorii. Plus dla ciebie, ze poswieciles chociaz 30 sekund na znaleznie, ktory podmiot w idealnym swiecie by nie pozwalal na dzialanie np firmom scamerskim.
Na koniec pozwolilem sobie cie zacytowac, mam nadzieje ze chociaz ludzie zobacza wlasnie owy cytat :
"Nie twierdzę, że produkty kfd czy inne dla sterydziarzy są złe. Po prostu mogą być bardziej inwazyjne."
W trosce o wlasne zycie od razu wyrzucilem to zlowrogie WPC i omege 3 do kosza, jestem twoim dluznikiem ale prosze nie oznaczaj mnie, bo zwyczajnie lubie czytac rzeczy madre albo chociaz zabawne, chwalenie sie na ogół swoja glupota bawi raz, potem juz tylko zenuje.
Twój pierwszy akapit nie bardzo wiem do czego sie odnosi a zostałem tam oznaczony jakby był odpowiedzią na cos co napisałem. Zwyczajnie nie wypowiadaj sie o czyms o czym nie masz pojecia.
Drugi akapit tez niezbyt wiem w którym miejscu napisałem ze cos NIE DZIAŁA, napisałem, ze jest lepszy wybór.
Ostatnie zdanie to poza tym ze dowiedziales sie o istnieniu UOKIK nie wnosi nic, wiec teraz zerknij jak sobie owy urzad radzi w praktyce a nie teorii. Plus dla ciebie, ze poswieciles chociaz 30 sekund na znaleznie, ktory podmiot w idealnym swiecie by nie pozwalal na dzialanie np firmom scamerskim.
Na koniec pozwolilem sobie cie zacytowac, mam nadzieje ze chociaz ludzie zobacza wlasnie owy cytat :
"Nie twierdzę, że produkty kfd czy inne dla sterydziarzy są złe. Po prostu mogą być bardziej inwazyjne."
W trosce o wlasne zycie od razu wyrzucilem to zlowrogie WPC i omege 3 do kosza, jestem twoim dluznikiem ale prosze nie oznaczaj mnie, bo zwyczajnie lubie czytac rzeczy madre albo chociaz zabawne, chwalenie sie na ogół swoja glupota bawi raz, potem juz tylko zenuje.
23.03.2023, 02:55
mati54
O chłopie, ależ Ty musisz mieć smutne życie...
Tym bardziej raduje mnie myśl, że potrafiłem swoją głupotą i debilizmem choć na chwilę Cię rozbawić i sprawić, że na Twej smutnej twarzy zagościł uśmiech
Pozostawiłem Ci nawet w prezencie plusika, by mocą swą pokrzepiającą rozweselił Twe serce na wieki
Chylę czoła i ustępuję miejsca, gdyż dzięki Tobie zrozumiałem, że tłuczone szkło sypane na drodze nie jest godne Twej bosej stópki
Czy wybaczysz mi o jaśnie hrabio mój nietakt?
😎
O chłopie, ależ Ty musisz mieć smutne życie...
Tym bardziej raduje mnie myśl, że potrafiłem swoją głupotą i debilizmem choć na chwilę Cię rozbawić i sprawić, że na Twej smutnej twarzy zagościł uśmiech
Pozostawiłem Ci nawet w prezencie plusika, by mocą swą pokrzepiającą rozweselił Twe serce na wieki
Chylę czoła i ustępuję miejsca, gdyż dzięki Tobie zrozumiałem, że tłuczone szkło sypane na drodze nie jest godne Twej bosej stópki
Czy wybaczysz mi o jaśnie hrabio mój nietakt?
😎
NIE dla OPIO !!!
23.03.2023, 11:23
@"PUDZILLA"
Jak przeczytasz wyniki analizy, to suplement może stracić moc😎
Jak przeczytasz wyniki analizy, to suplement może stracić moc😎
NIE dla OPIO !!!
23.03.2023, 16:17
@"PUDZILLA"
Testowałem ich białka, „bąki” większe itd
To nie nagonka tylko empiryczne odczucia, opinia
Testowałem ich białka, „bąki” większe itd
To nie nagonka tylko empiryczne odczucia, opinia
23.03.2023, 17:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.03.2023, 17:01 przez voice.of.voiceless.)
sebekx9 przy zwiększonej podaży białka w posiłkach zawsze są gazy
też mówię ze swojego doświadczenia
też mówię ze swojego doświadczenia
23.03.2023, 17:17
(23.03.2023, 15:30)PUDZILLA napisał(a): mati54 sebekx9 o jakich produktach mowa w tych kręgach kulturystycznych? dostałem odpowiedź właśnie. nagonka nagonką, ale wiecie, słabo tak powielać czyjeś domysły.
Trzeba by porównać skład produktu 1:1
Być może konkurencja ostivit dodaje jakieś składniki, które mogłyby powodować lepsze ich działanie.
Albo ostrovit ładuje gorszej jakości półprodukty.
A może to tylko subiektywne odczucia części konsumentów.
NIE dla OPIO !!!
23.03.2023, 19:03
kot_kreskowy ja na oczyszczenie organizmu po wszelakich chemicznych substancjach stosowałem napary ziołowe, polecam "mierznica" "gwiazdnica" "czarcie żebro" trzy razy dziennie po trzy szklanki każdego z ziół, czyli 9 szklanek naparu dziennie, przez 10dni wyszło ze mnie cała chemia, tylko podczas stosowania tej terapii występuje intensywne wypacanie toksyn i trzeba kilka razy tyle chodzić do łazienki żeby się odlać, te zioła wypłukują dużo minerałów z organizmu i trzeba suplementować magnez, potas, wapno, i witaminy z grupy B