Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dawne piguły UFO
25.03.2023, 16:28
Nie miałem nieprzyjemności raczyć się tym UFO ale podobno śmiertelność miały sporą.
25.03.2023, 17:53
@"Twilight Sparkle" ja pmiętam dwa rodzaje ufo ( na emce ) Jedno wytłoczony napis ufo, drugie taki mały kosmita ( zielony szarak )
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
(25.03.2023, 16:28)KiszczaK napisał(a): Nie miałem nieprzyjemności raczyć się tym UFO ale podobno śmiertelność miały sporą.
No fakt trochę osób się przekręciło bynajmniej tak to media przedstawiły. To były moje początki z pigułami i powiem Ci że miło je wspominam bo były masakrycznie mocne i wydajne... Połówka Cię robiła jak najmocniejsze mitsu. Jedyny minus jaki one miały to że grubo po godzinie się dopiero montowały i przez to była taka śmiertelność...
(25.03.2023, 17:53)Czeslawo napisał(a): @"Twilight Sparkle" ja pmiętam dwa rodzaje ufo ( na emce ) Jedno wytłoczony napis ufo, drugie taki mały kosmita ( zielony szarak )
Mówię o niebieskim z końca lat 90tych
25.03.2023, 20:17
Wiem pierdolnięty jestem bo zaraz czterdziestka mi wjedzie a Ja dalej się w to bawię...
25.03.2023, 21:42
Luki400 prosze nie obrazac geriatrii. Sa tu ludzie w kazdym wieku. I 40+, bawiacy sie wciaz w 'to'. W zaden sposob nie czyni ich to pierdolnietymi. A na pewno nie wszystkich 😎 Takze to, ze wciaz sie w 'to' bawisz mimo uplywu lat, nie jest zadnym wyznacznikiem w temacie popierdolenia. O tym decyduje raczej 'jak' sie w to bawisz. I to niezaleznie od wieku 😎
YOUR ATTORNEY
26.03.2023, 11:27
mi kiedys koleszka opowiadało szarych ufopodobno na fenylkach jakichs byly,na pewno nie mdma, mozna bylo sie od tego przekrecic