Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nieuczciwe fora
17.03.2023, 15:22
A co powiecie o forum dopalajmy? Niby cisną z konkurencją dopek, ale sklepy te same, admin pisze identycznie jak... Sami wiecie to jakaś odnoga tamtego forum?
17.03.2023, 15:26
17.03.2023, 15:38
I wszystko w temacie. Napisałem tam post odnośnie Pabla, że co oni gadają jeszcze niedawno zamawiałem pakę wszystko było okej. Nieakceptowany. Potem zalozlem wątek o sklepie ducha którego poleciłem za jego zgoda, post nieakceptowany - obelgi. Dopiero później patrzę listę sklepów, które tam występują i myślałem, że jestem na dopku, ale witryna coś mi nie pasowała. Hipokryzja z ich strony, ale czego się spodziewać jak dalej mają Predatora i Wałsanda w ofercie.
@"Twilight Sparkle" ja w skrócie widzę tezę horsii tak , że sergiusz pazera na kase stworzyl forum ktore udaje nowe forum ( to tylko dopek 2 ) czyli takie gdzie moga wszyscy zbanowani tego pierwszego go obrażać za cenę robienia zamówień, bo Ci zbanowani to duża grupa i dużo $ przelatywało koło nosa.
Więc myślał, że wy*uch Freda a Fred wy*uchał jego prześiwtlając jego "przenikliwy pomysł "
A mówi się, żę Polacy nie są kreatywni, ale też nie są idiotami.
Więc myślał, że wy*uch Freda a Fred wy*uchał jego prześiwtlając jego "przenikliwy pomysł "
A mówi się, żę Polacy nie są kreatywni, ale też nie są idiotami.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
22.03.2023, 10:15
@"Twilight Sparkle" dużo OG dopalamy.com, dopalator, rc-shopineo, były jeszcze pomniejsze inne takie śmieszne, ale generalnie cały cyrk się kręci wokół sergiusza i jego opozycji - kiedyś dopalamy, teraz dopal.
22.03.2023, 21:17
Bardziej opera mydlana "klasy b "
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
25.03.2023, 20:41
dopek ::d
tamn zeby na czacie mozna bylo pisac to chyba trzaby miec od morawieckiego albo tuska popracie hehe
tamn zeby na czacie mozna bylo pisac to chyba trzaby miec od morawieckiego albo tuska popracie hehe
25.03.2023, 21:02
Mnie to najbardziej śmieszy dział gdzie kupić ? Praktycznie na każdej stronie co putanie gdzie po 3cmc i na każdej stronie polecane te same sklepy, jakby problem było przeczytać 2 strony wstecz. Ale przecież za darmo słać sampli nie będa, kółko musi się kręcic. Parodia kurwa