Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie substancje najbardziej niszczą zęby i jak dbacie o swój piękny uśmiech?
Wystarczy pamiętać o dokładnym myciu zębów. Po dragach jest tak, że osad na zębach osiada częściej i jest go więcej, niż normalnie. Dlatego warto częściej sięgać po szczoteczkę Wiem, to trudne, bo człowiek po prostu o tym zapomina, gdy się dobrze bawi.
No i wizyty u dentysty - to podstawa. I nie ma tutaj żadnego złotego środka. Po prostu trzeba chodzić do dentysty regularnie, nawet, gdy nic się nie dzieje z naszego punktu widzenia.
No i wizyty u dentysty - to podstawa. I nie ma tutaj żadnego złotego środka. Po prostu trzeba chodzić do dentysty regularnie, nawet, gdy nic się nie dzieje z naszego punktu widzenia.
Pracuję 7 dni w tygodniu w godzinach:
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)
25.03.2023, 19:37
Bam Whitify i Mysmile to sprawdzone i skuteczne srodki do takich potrzeb. Stowa nie wystarczy, ale odpuscic pare paczek fajek i bedzie Cie stac. No i myj zeby przed spaniem - najlepiej elektryczna szczoteczka. Soniczne sa o dupe rozbic - kazdy rozgarniety stomatolog to powie. Soniczne w ogole nie sciagaja plytki nazebnej. Jak ktos nie wierzy to niech sobie umyje zeby i zaraz potem pojdzie do dentysty. Stomatolog Wam pokaze i sciagnie rozne rzeczy z zebow. Najzwyklejsza elektryczna wystarczy, najlepsza soniczna nie ogarnie. Do tego najlepiej jest stosowac szczoteczki do czyszczenia przestrzeni miedzyzebowych - zamiast nici dentystycznej. Warto kupic sobie zestaw i wieczorem wyczyscic kazda przestrzen po kolei, przed zwyklym myciem. Bo to co tam zostaje to glowna przyczyna problemow.
YOUR ATTORNEY
no wlasnie jak mialem kobiete to zawsze staralem myc i dlugo a teraz to nie zawsze wiesz jakto jest .....chlop
dentystka kiedys mowila mi 200zl za jakies wybielanie ale najpierw mowi wizyta na czyszczenie kolejne 300zl hmm
dentystka kiedys mowila mi 200zl za jakies wybielanie ale najpierw mowi wizyta na czyszczenie kolejne 300zl hmm
26.03.2023, 00:11
Zęby warto myć dla siebie a nie dla kobiety bo to Ciebie będą potem bolały. Na wybielańsko po szlugach i herbacie fajnie sprawdza się pasta z węglem aktywnym ale najlepiej po prostu rzucić palenie. Tak, wiem szalony pomysł.
27.03.2023, 18:47
Dbamy o szkliwo (nie nadużywamy wybielających pasy do zębów które niby usuwają kamień - od tego mamy stomatologa. Takie pasty przy nadużywaniu ściagają nasze szkliwo.) nitki, mycie najlepiej po każdym posiłku (albo chociaż śniadanie obiad kolacja). Podstawa jest jednak regularne chodzenie do stomatologa - lepiej zapobiegać niż leczyć.