Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Talizman Kierowcy
25.03.2023, 22:00
Taliizman kierowcy/talizman kiermana z 2017 i 2018 był głownie na a-PiHP, zdarzały sie też partie na a-PiHP i MPHP.
25.03.2023, 23:35
Święty Krzysztof osobiście nasączał? Borze sosnowy kto im wymyślał te nazwy xDDD Żałuję że nigdy nie byłam w żadnej stacjonarce i nie widziałam tych wszystkich cudów. Czuję, że dużo mnie ominęło xDDDD
@"Twilight Sparkle" ja miałem stacjonarkę pod oknem. W 2017 to były takie akcje, że typ wchodził w butach i wychodził bez butów ale z pakietem 0,5g i chwile później był napadany przez kilku innych turbiarzy celem zarekwirowania drogocennego tematu. Wszędzie leżały torby po amulecie i po jemu podobnych "turbo SS" (xD), "kapsel srodek do czyszczenia komputerów" i "modelarska imitacja mchu pawiego #2" xD. Chłopy u mnie to turbiły na potęge - te mniej obeznane, ci bardziej potrafili podejść po sztuke alfy czy innego hexa.
Od voodoo to były talizman kierowcy (kiermana to v2), amulet szczęścia, amulet łowcy wampirów... ]
Amulet łowcy wampirów to pamiętam, że na analizach GISu zawsze wychodził jako sama kofeina - żadnego RC tam nie było
Od voodoo to były talizman kierowcy (kiermana to v2), amulet szczęścia, amulet łowcy wampirów... ]
Amulet łowcy wampirów to pamiętam, że na analizach GISu zawsze wychodził jako sama kofeina - żadnego RC tam nie było
26.03.2023, 00:02
Plusy życia na ̶w̶s̶i̶ w lesie pod kamieniem. Nie widziałam nigdy wojen ćpunów xDDD Nigdzie w okolicy nie było takiego sklepu a wiejska młodzież miała inne rozrywki albo zamawiała po prostu smakołyki z neta.
06.04.2023, 13:44
Ty zasmieciłeś Beniu. Przecież ja nie mogę tak o sobie pisać, musisz Ty te "śmieci" wpuścić. 😊
Poza tym logiczne, że to był taki psztyczek. Nigdy nie zasmiecałem Forum.
Poza tym logiczne, że to był taki psztyczek. Nigdy nie zasmiecałem Forum.