Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Życzenia Świąteczne
10.04.2023, 00:01
Szczęśliwych świąt i dużo zdrówka dla wszystkich
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
24.03.2024, 14:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.03.2024, 14:31 przez Lifeisbrutal.)
Wesołych i oby prima aprilis nie zrobił wam mocnego psikusa szczególnie gdy będziecie tego dnia zażywać jakieś substancje. Ja mam ostrą nauczkę po tym co alfa mi zafundowała rok temu
Więc w tym roku mam nadzieję, że minie na spokojnie a raczej tak będzie bo spędzę go na trzeźwo.
Więc w tym roku mam nadzieję, że minie na spokojnie a raczej tak będzie bo spędzę go na trzeźwo.
24.03.2024, 17:09
@"PUDZILLA" wracasz?
Pozdrawiam wszystkich wesołych świąt, mokrego dyngusa który wypada 1 kwietnia! Prima aprillis z mokrym odzieniem to dopiero będą smaczne JAJKA WIELKANOCNE!!
Kochani! Wesołego ALLELUJA!
Pozdrawiam wszystkich wesołych świąt, mokrego dyngusa który wypada 1 kwietnia! Prima aprillis z mokrym odzieniem to dopiero będą smaczne JAJKA WIELKANOCNE!!
Kochani! Wesołego ALLELUJA!
24.03.2024, 17:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.03.2024, 17:15 przez Lifeisbrutal.)
Ferdzio Kiepski Hahahha to by był dopiero prima aprilis gdyby pudzilla wrócił 😂
Zresztą ma po co wracać? Wydaje mi się, że nie po tym jak zwyzywał tutaj wszystkich i zacytuję jego słowa co napisał na czacie " jebać to forum"
No to skoro go jebie to tym bardziej po chuj?
Zresztą ma po co wracać? Wydaje mi się, że nie po tym jak zwyzywał tutaj wszystkich i zacytuję jego słowa co napisał na czacie " jebać to forum"
No to skoro go jebie to tym bardziej po chuj?