Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najbardziej euforyzujący narkotyk
11.01.2023, 14:51
Ciężko to określić, prawie po wszystkim jest jakis rodzaj euforii. Mj, morfina, 4cmc, gbl, MDMA, 3mmc z tego co próbowałem. Jak sobie przypomnę to dopisze
12.01.2023, 03:57
MDMA oczywiście tu nie ma zaskoczenia jest bezapelacyjnym zwycięzca.
Warto tez przyjrzeć się peakowi na LSD jest inny nieco rodzaj euforii, którą nazwałbym mistyczna euforia albo euforia objawienia - ma ona nieco inny odcień niż "wow ale jestem wyjebany ale zajebiście"
Bardziej w stylu "wow ale jestem wyjebany czuje i rozumiem cały wszechświat, ale zajebiście"
Warto tez przyjrzeć się peakowi na LSD jest inny nieco rodzaj euforii, którą nazwałbym mistyczna euforia albo euforia objawienia - ma ona nieco inny odcień niż "wow ale jestem wyjebany ale zajebiście"
Bardziej w stylu "wow ale jestem wyjebany czuje i rozumiem cały wszechświat, ale zajebiście"
13.01.2023, 11:35
jak dla mnie euforia po nexusflipie na miejscu pierwszym, porównywalna jest euforia na peaku LSD lecz nieco inna,tak jak ujął to post nademna
16.09.2023, 18:05
mi bardzo ciekawy efekt dało 3cmc Bandit + marihuana przez chwile mnie zamroczylo czulem wielką euforię przez dłuzszy moment jednak z tyłu głowy jakies dziwne uczucie że to krzywe połączenie jest jednak jak MJ zeszło w momencie to mineło za drugim razem już nie czułem tego tak mocno