Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina
18.02.2023, 08:37
Zgadza sie lepszą jakos trzeba dołożyć a wole wydac te pare groszy wiecej i mieć pewnosc ze towar bedzie dobrej jakości bo te 2.5 co u mnie lata po 5dyszek to lipa straszna
Ostatnio dosałem od takiego ziomka niby fete ale to ani nie smierdziało feta ani nie bylo czuć snifa po nosie i scieku też żadnego nie było a wystrzeliwało nieziemsko wydaje mi sie ze jednak to nie byla feta bo przeroboeniu jedynki i wypiciu trzech piw poszedłem spac co prawda tylko na 3 godziny no ale jednak zasnąłem
Ostatnio dosałem od takiego ziomka niby fete ale to ani nie smierdziało feta ani nie bylo czuć snifa po nosie i scieku też żadnego nie było a wystrzeliwało nieziemsko wydaje mi sie ze jednak to nie byla feta bo przeroboeniu jedynki i wypiciu trzech piw poszedłem spac co prawda tylko na 3 godziny no ale jednak zasnąłem
18.02.2023, 19:04
U mnie Fetka za 40 zl ale co do jakośći to lepiej nie mówić haha
Często jest taka pasta to wtedy - 30zl za geta.
Często jest taka pasta to wtedy - 30zl za geta.
23.02.2023, 01:15
(17.02.2023, 22:30)Białykot napisał(a): Tylko ze jebana droga bo 50 za jedynke ale warto zajebiaty speedzik
Tylko strasznie kąśliwa w nos
Kąśliwa w nos bo dojebana pewnie dobrze z jakimś specyfikiem to i cena wyższa he he żartuje. no ale kto wie, badać pewnie nie badałeś
+ Infuś.pvp
24.02.2023, 08:42
(17.02.2023, 22:30)Białykot napisał(a): Tylko ze jebana droga bo 50 za jedynke ale warto zajebiaty speedzik
Tylko strasznie kąśliwa w nos
Prawilna feta jest lagodna dla nosa. Im bardziej szczypie w nos, tym bardziej zanieczysczona. Takze super, ze zajebisty speed masz w tym temacie za 50. Nie jest to jednak dobra feta. Wydaj raz niewiele wiecej na odczynniki do testow i bedziesz wszystko wiedzial. Z Twoich postow wnioskuje, ze korzystasz najczesciej z tematow ulicznych. Takze Tobie takie testy naprawde sie przydadza. Wydasz raz, ale potem zaoszczedzisz na wydawaniu hajsu na tematy, ktore nie sa tym, czym ktos Ci mowi, ze sa.
YOUR ATTORNEY
24.02.2023, 08:55
Beenie pytanie czy "dobrą" feciurę można w ogóle dostać na ulicy czy to już trzeba mieć jakieś legitne w ch*j znajomości, albo wujka Chemika.😀
Niektóre osoby z którymi się gadało na temat obecnej "amfetaminy" uważały, że czasami już przy produkcji jest doprawiana jakimś syfem i wychodzi z fabryki zbełtana...🙄
Niektóre osoby z którymi się gadało na temat obecnej "amfetaminy" uważały, że czasami już przy produkcji jest doprawiana jakimś syfem i wychodzi z fabryki zbełtana...🙄
19.03.2023, 10:51
Fety to już dobrej nie ma,a jak jest to napewno nie w moich okolicach. Małolaty latają rozjebani po tych słabych sportach z ulicy a ja nie umiem poczuć fazy tylko spać nie można.
W sumie to kilka lat na stimach RC często i dużo dało efekt że amfetamina nie klepie,
W sumie to kilka lat na stimach RC często i dużo dało efekt że amfetamina nie klepie,
19.03.2023, 11:51
dilerzy dobrze nauczyli się rzenić towar, ale to co dostałem ostatnim razem woła o pomstę do nieba, no kurwa gips w amfetaminie ? To juz może lepiej placebo sprzedawać i wkręcać że to feta ?
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA