Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Oksykodon
14.03.2023, 21:54
A ktoś jeszcze lubi oxy pr czy tylko ja jestem taka zboczona pod względem drogi podania? xDD
18.03.2023, 12:51
Nie snifuj tych małych mg oxow bo maja dużo wypełniacza, w sensie 80tki maja dużo mniej wypełniacza na te 80mg oxycodonu niż 10ki
18.03.2023, 14:54
W ogóle nie bardzo opłaca się snifować oxy. Nos cały zalepiony i słabiej działa. Same plusy. Najlepsza droga podania to pr xDDDDDDD
19.03.2023, 11:12
No masakrycznie nos zajebany,oral najlepiej tylko twarde te cholerstwo i trzeba na drobno pogryźć.
19.03.2023, 13:37
Pamiętajcie oksy tez warto pieprzyć, godzinę przed zjedzeniem coś z piperyną zejdźmy żeby pobudzić soki żołądkowe, może być sam pieprz w bombkę. I oxy na pył jak chcemy szybsze wejście, ewentualnie chociaż w buzi powłokę wyssać tj byśmy mentora żuli
21.03.2023, 13:47
Ale przecież oxy wystarczy zjeść ! Biodostępność w tym przypadku jest wysoka, oscylująca w granicach 80% w górę, bo ma mniejszy efekt przejścia niż przy morfinie p.o (mniej niż 50%)
W przypadku tabletek ER wystarczy je ZŁAMAĆ ,i efekt przedłużonego uwalniania idzie się j*bać.
Jeżeli dbacie o florę bakteryjną nie trzeba piperyny, czy innych ulepszaczy - czysta oxy faza. Choć fakt - piperyna rozgrzewa, co może dodać właśnie tego efektu do oksykodonowej fazy
@"Twilight Sparkle" wiem że napisałaś to z przekąsem, ale walenie substancji + masy tabletkowej w dupe to mi sie kojarzy z koszmarami jakimiś pokroju dzieł H.R Gigera.
Może odżywianie doodbytnicze brr... aż strach googlować
W przypadku tabletek ER wystarczy je ZŁAMAĆ ,i efekt przedłużonego uwalniania idzie się j*bać.
Jeżeli dbacie o florę bakteryjną nie trzeba piperyny, czy innych ulepszaczy - czysta oxy faza. Choć fakt - piperyna rozgrzewa, co może dodać właśnie tego efektu do oksykodonowej fazy
@"Twilight Sparkle" wiem że napisałaś to z przekąsem, ale walenie substancji + masy tabletkowej w dupe to mi sie kojarzy z koszmarami jakimiś pokroju dzieł H.R Gigera.
Może odżywianie doodbytnicze brr... aż strach googlować
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
21.03.2023, 22:51
No akurat zażywanie oxy pr miło mi się kojarzy xDD Głównie jako wstęp do robienia innych nieprzyzwoitych rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°) szczególnie romantycznie jest jak ktoś pomaga zaaplikować ( ͡° ͜ʖ ͡°)