Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Mirror - Opinie o produkcie
13.04.2023, 16:45
Po tym co napisał beenie, to myślę, że libido wysoko może być. Jeśli jego tester porównał to do słabego koksu, to powinno być libido.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
17.04.2023, 10:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.04.2023, 10:43 przez voice.of.voiceless.)
wybaczcie, że tak lakonicznie będzie, ale 180mg sniff jest w działaniu jest jak zwykła trójka, dla mnie jest ok, nie piecze tak przy sniffie, dobrze sie wchłania, ale spływy są obrzydliwe, spoko tylko jeden wielki mankament, działa krótko, bo u mnie już śladowe ilości fazy a wrzuta o 10:50
11:42
nie mam porównania co do innych trójek, pablo nie pamiętam, a omikrona nie brałem, jednak jednak w strone pablo myślę to idzie
11:42
nie mam porównania co do innych trójek, pablo nie pamiętam, a omikrona nie brałem, jednak jednak w strone pablo myślę to idzie
17.04.2023, 23:02
Attenborough
Jak najbardziej możesz działać w towarzystwie Mirrorka - libido na wysokim poziomie i zdaniem testerów mocno opóźnia finał 😎💪👍😁
@"PUDZILLA"
,,nie mam porównania co do innych trójek, pablo nie pamiętam, a omikrona nie brałem, jednak jednak w strone pablo myślę to idzie"
Słuszna uwaga , ma w sobie coś z Pablo, ale ma też coś z Guzmana - COŚ TYPOWEGO DLA DOBREJ TRÓJECZKI
Spływ - rzeczywiście do najprzyjemniejszych nie należy.
Zastanawia mnie jednak to że po nie całej godzinie od aplikacji , faza u Ciebie zaczęła być prawie nie widoczna...hmmm...
Może tolerka ,,zbudowana'' przez coś testowanego wcześniej?
Według licznej grupy testerów którzy mieli okazję badać 100g tej substancji, jest to jedna z nielicznych w ostatnich czasach trójek, która utrzymuję się długo w działaniu i nie powoduję mega- turbo chcicy na dorzutki.
Dorzutki są raczej spowodowane tutaj miłością do badanej substancji a nie słabym działaniem 😎😍😁
Myślę że jeśli ktoś szuka trójki na przyzwoitym poziomie może śmiało pobierać
Pozdro
Jak najbardziej możesz działać w towarzystwie Mirrorka - libido na wysokim poziomie i zdaniem testerów mocno opóźnia finał 😎💪👍😁
@"PUDZILLA"
,,nie mam porównania co do innych trójek, pablo nie pamiętam, a omikrona nie brałem, jednak jednak w strone pablo myślę to idzie"
Słuszna uwaga , ma w sobie coś z Pablo, ale ma też coś z Guzmana - COŚ TYPOWEGO DLA DOBREJ TRÓJECZKI
Spływ - rzeczywiście do najprzyjemniejszych nie należy.
Zastanawia mnie jednak to że po nie całej godzinie od aplikacji , faza u Ciebie zaczęła być prawie nie widoczna...hmmm...
Może tolerka ,,zbudowana'' przez coś testowanego wcześniej?
Według licznej grupy testerów którzy mieli okazję badać 100g tej substancji, jest to jedna z nielicznych w ostatnich czasach trójek, która utrzymuję się długo w działaniu i nie powoduję mega- turbo chcicy na dorzutki.
Dorzutki są raczej spowodowane tutaj miłością do badanej substancji a nie słabym działaniem 😎😍😁
Myślę że jeśli ktoś szuka trójki na przyzwoitym poziomie może śmiało pobierać
Pozdro
18.04.2023, 08:53
tome3eqkks u mnie ciśnienie takie, że lufki przepychałem wszystkie, jak znalazłem kamyk 0.2 wczoraj (niestety) to nie mogłem się powstrzymać i poszla wrzuta 180mg co opisalem wyzej
no coś tam pojadłem, ale jeszcze pare szczurów to wrzuci i porównamy wyniki
no coś tam pojadłem, ale jeszcze pare szczurów to wrzuci i porównamy wyniki
21.04.2023, 23:45
Ogólnie nie wiem jakeu was ale szczury mając świeże porównanie z Mirrorem innych sortów od ulicznych druidów jednogłośnie twierdzą że:
Nie ma obecnie dostępnego diamentu lepszego niż Mirrorek i chcą więcej 😎😎😎
Nie ma obecnie dostępnego diamentu lepszego niż Mirrorek i chcą więcej 😎😎😎
25.04.2023, 09:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.04.2023, 10:29 przez voice.of.voiceless.)
TAK FINALNIE MA WYGLĄDAĆ MIRROR, INFO Z GÓRY
mozliwe brazowe malutkie kawaleczki tytoniu, bo na tym zeszycie rozrabialem, a tylko suchą szmatką na szybko go przetarłem
górny jpeg 0.15
dolny 50g
info o badanym / 21/170/77 / ostatni raz z tym (ketonami) nieszczesnym mirrorem opisywałem tutaj, 3 tyg wczesniej choco w niestety sporych ilosciach, tolerancja do najmniejszych nie nalezy, ale liczmy, ze po 300mg ulicznika byloby dobrze / 2x silownia, codziennoe cwiczenia w domu, cykl ligandrolowy, prl-5-83, NAC stosowane podemnie na terapie poturbexową, dieta wzbogacona o ashwaghande, spiruline, magnez, kwasy omega i wit d3
ale niestety, regulamin obowiązuje, recenzja za sampel
Dobra kurwa, a działanie? Peak spokojnie 50-60 minut się utrzymywał, mi pizda zeszła jakoś po 1.5h, zegarka nie pilnowałem, bo byłem taki WYJEBANY, że w kuchni jedną ręką ziemniaki tłukłem, drugą schabowe przewracałem, nogą psu wode nalewałem, a drugą nogą czytałem Terence McKenna.
Peak nadchodzi w 5 minut, TAK CZUĆ TEN JEBANY RUSH JAK ZA DAWNYCH LAT, normalnie jakbym hexenu zapierdolił, przez chwile miałem takie wrażenie, rush długo, prawie przez cały peak, koleszka wyszedł przed zajebaniem linii i wrócił po 20 minutach, i wyglądało to mniej więcej tak
Wiele razy pisałem, ze u mnie na mieście lata kozak w chuj sort nawet fote mam
ale mirror zjada go na śniadanie, tak przezajebistej trójki nie jadłem od czasów dopalamy, szkoda, że nie mam porównania do 3cmc od ducha
ocena obiektywna 9.5/10 (+czas działania, rush, peak, lekki spływ, dobra wchłanialność)
ocena subiektywna 8.5/10 (jak na te lata 10/10, ale biorę pod uwagę całokształt, czyli od 1. klefusia sprzed 6 lat, 8.5/10)
dobrze, ze juz tego nie mam, bo bym sam całe to opierdolił, jakbym się w pore nie opamiętał
to nie bomba, to ruscy
NIE SPRAWDZAŁEM LIBIDO, PRZY TAKIM ROZPIERDOLU TO PO WYJSCIU Z KUCHNI NAKURWIAŁEM W WARTHUNDERA, SKILLSY x77777
mozliwe brazowe malutkie kawaleczki tytoniu, bo na tym zeszycie rozrabialem, a tylko suchą szmatką na szybko go przetarłem
górny jpeg 0.15
dolny 50g
info o badanym / 21/170/77 / ostatni raz z tym (ketonami) nieszczesnym mirrorem opisywałem tutaj, 3 tyg wczesniej choco w niestety sporych ilosciach, tolerancja do najmniejszych nie nalezy, ale liczmy, ze po 300mg ulicznika byloby dobrze / 2x silownia, codziennoe cwiczenia w domu, cykl ligandrolowy, prl-5-83, NAC stosowane podemnie na terapie poturbexową, dieta wzbogacona o ashwaghande, spiruline, magnez, kwasy omega i wit d3
ale niestety, regulamin obowiązuje, recenzja za sampel
- ROA: sniff
- Dawka: 250mg (z wagi)
- s&s: zakwasy po niedzielnej pompie, kod przyszedl znikąd, do testow zabrałem się trzeżwy, po samym wyglądzie przez samare no cóż, miałem pisać do Esco co to kurwa jest, czy to karma dla mruczka, czy chemik sie zesrał, ale po wysypaniu paru kamyczków (jpeg na górze) i ogólnym przeglądzie tego co w środku - oczy przetarłem ze zdumienia.
- Wygląd i właściwości: zapakowane hermetycznie (+) wygląda jak obrzygane szkło hartowane, ale po głebszej analizie to mikrokryształków jest tak dużo, że robią wrażenie takiego brązowatego sortu, a może był, tylko go wyczyścili i to na prawdę solidnie, kruszy się łatwo, nie strzela kryształ w sufit, da sie pod dwiema kartami skrusyc spokojnie ćwiare bez użycia pokrywki, nie tnie nosa jak tanto (tamto), wchłania się dosłownie chwile po sniffie, nie betonuje go tak, spływy nie są jakieś turbo obrzydliwe jak w poprzednio opisywanym sorcie.
Dobra kurwa, a działanie? Peak spokojnie 50-60 minut się utrzymywał, mi pizda zeszła jakoś po 1.5h, zegarka nie pilnowałem, bo byłem taki WYJEBANY, że w kuchni jedną ręką ziemniaki tłukłem, drugą schabowe przewracałem, nogą psu wode nalewałem, a drugą nogą czytałem Terence McKenna.
Peak nadchodzi w 5 minut, TAK CZUĆ TEN JEBANY RUSH JAK ZA DAWNYCH LAT, normalnie jakbym hexenu zapierdolił, przez chwile miałem takie wrażenie, rush długo, prawie przez cały peak, koleszka wyszedł przed zajebaniem linii i wrócił po 20 minutach, i wyglądało to mniej więcej tak
Wiele razy pisałem, ze u mnie na mieście lata kozak w chuj sort nawet fote mam
ale mirror zjada go na śniadanie, tak przezajebistej trójki nie jadłem od czasów dopalamy, szkoda, że nie mam porównania do 3cmc od ducha
ocena obiektywna 9.5/10 (+czas działania, rush, peak, lekki spływ, dobra wchłanialność)
ocena subiektywna 8.5/10 (jak na te lata 10/10, ale biorę pod uwagę całokształt, czyli od 1. klefusia sprzed 6 lat, 8.5/10)
dobrze, ze juz tego nie mam, bo bym sam całe to opierdolił, jakbym się w pore nie opamiętał
to nie bomba, to ruscy
NIE SPRAWDZAŁEM LIBIDO, PRZY TAKIM ROZPIERDOLU TO PO WYJSCIU Z KUCHNI NAKURWIAŁEM W WARTHUNDERA, SKILLSY x77777
25.04.2023, 09:59
@"PUDZILLA" Zajebsta recka, nc dodac nic ująć. Po tym tekście na 100% swam się skuszę na ten sorcik - z pewnoscia.
PS. Ale mogłeś napisać, że tego gifa z klefem z My Little Pony to ja zrobiłem
PS. Ale mogłeś napisać, że tego gifa z klefem z My Little Pony to ja zrobiłem
25.04.2023, 10:56
mam nadzieje ze taki sort bedzie rowniez w nagrodach za aktywnosc za dwa tygodnie, chetnie zdalbym relacje i ocenil
26.04.2023, 18:37
Zamowienie poszło, ciekawe jak się Mirror sprawdzi. Ostatnimi czasy deficyt trójek z libido. Może laborant potrzebuje odpoczynku, choć porównując w tym samym czasie do zapasów sprzed kilku miesięcy czuć niedosyt.