Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie.
12.04.2023, 17:52
ProducentRC
W sensie, że 6 dni melanżu?
O stary...
To zazdroszczę Ci zdrowia, ja maksymalny maraton z alfą to 4 dni i praktycznie wrak. Organizm tak wypłukany, że z parteru na piętro nie miałem siły chodzić🤐.
Ale to było dawno temu. Nigdy więcej takich akcji🤢
#koniecofftopu
W sensie, że 6 dni melanżu?
O stary...
To zazdroszczę Ci zdrowia, ja maksymalny maraton z alfą to 4 dni i praktycznie wrak. Organizm tak wypłukany, że z parteru na piętro nie miałem siły chodzić🤐.
Ale to było dawno temu. Nigdy więcej takich akcji🤢
#koniecofftopu
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
12.04.2023, 18:02
Ja podobnie, najlepsze ze mam jakiś naturalny ogranicznik w moim organizmie. Gdzie tak w okolicach 4 doby zasypiam ! Normalnie na zasypiam na siedzącą, szklana lufka do palenia wypada mi z ręki roztrzaskując się. To znak ze koniec i czas na przerwę😂
12.04.2023, 18:20
kot_kreskowy dokładnie 6 dób każda na grubo na pvp, a to vapo... A to sniff. I tak w kółko. 0 jedzenia nic kompletnie... Ratowała mnie woda mrożona z dodatkiem posiekanej mięty, i soku z cytryny, polecam na takie maratony, 6 dzień a ja parkour po peronach napierdalam
12.04.2023, 19:50
Znajomi kochają Alfe i cały czas trzyma sort poziom !
Nic dodać, nic ująć. Warta pobrania
Jest moc
Nic dodać, nic ująć. Warta pobrania
Jest moc
18.04.2023, 12:59
Ja po dwoch dniach miałem dość, przeokrutnie, ogromne paranoje. Tak jak pihp zajebiście wypada tak dla mnie pvp to za wysoka półka.
18.04.2023, 15:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.04.2023, 16:18 przez ProducentRC.)
18.04.2023, 16:41
Może przyzwyczajony jesteś do alficy, u mnie tez z alfa tak jest ze jakoś fajniej na drugi dzień ciągu klepią buszki
18.04.2023, 18:35
sebekx9 Alfy może zjadłem 10-20g razem z pihp, tak to tylko kilogramy cmc i fety spożyte na przestrzeni kilku lat
kot_kreskowy ale w jakim sensie przerobiona ilość? Masz na myśli że jak więcej alfy bym napierdalal to i schizy drugiej doby by sie załączały?
(Bo do końca kocie nie rozumiem Twojej wypowiedzi co miałeś dokładnie na myśli)
kot_kreskowy ale w jakim sensie przerobiona ilość? Masz na myśli że jak więcej alfy bym napierdalal to i schizy drugiej doby by sie załączały?
(Bo do końca kocie nie rozumiem Twojej wypowiedzi co miałeś dokładnie na myśli)