Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sposób przyjęcia kryształu
17.12.2022, 18:08
Wspomnialam o metodzie analnej na mini domówce. Chlopacy byli wstrząśnięci, jeden powiedzial ze gejowskie. Normalną lewatywę robią kobiety i mężczyźni więc co w tym gejowskiego?
17.12.2022, 18:28
Zupelny brak zrozumienia o co chodzi. Gejowskie jest wtedy, kiedy przyjemnosc czerpiemy ze stymulacji oka proroka. A tu mamy 'w dupie' takie bodzce fizyczne. Interesuja nas stymulacja chemiczna. A ta jest obojetna plciowo 😎
YOUR ATTORNEY
17.12.2022, 19:40
zmien slowa na takie, ktorych nie znaja
jak powiesz per rectum to beda przyklaskiwac, a jak powiesz analna to beda smiechy chichy ze pedal xD
jak powiesz per rectum to beda przyklaskiwac, a jak powiesz analna to beda smiechy chichy ze pedal xD
Czopki tez się aplikuje w dolną część pleców, czy więc przyjmowanie ich jest pedalskie? "Aaale no bo to lekarstwa są" - I podanie p.r. i takia aplikacja czopka sprowadza się do załadowania sobie chemii tam gdzie nie dociera słońce, żeby działała i wywołała pożądany efekt w organiźmie - a nie dla samego doznania zaaplikowania.
18.12.2022, 00:05
(17.12.2022, 19:40)wwojtuss napisał(a): zmien slowa na takie, ktorych nie znaja
O to to. Choc moze byc, ze rozpoznaja lacine i powiedza, ze sie wymadrzasz... Pedale.
Co innego jak powiesz, robimy dzis 'boofing' lub 'pluging'. Wtedy od razu wiedza, ze masz co najmniej zdany TOEFL
YOUR ATTORNEY
22.03.2023, 23:24
Ja tam bardzo lubię różne rzeczy pr ale takiego suchego kryształu to bym się bała xDDD Roztwór robiłam żeby nie szczypało za bardzo.
18.04.2023, 18:45
Najzdrowiej bąbkę?
No nie wiem czy to aby najzdrowsze, zważając, że podany tak specyfik przetacza się przez prawie cały organizm.
Nie wiem na pewno, ale wydaje mi się, że najmniejszych szkód doświadczymy aplikując go nie na "początku" , a na "końcu" organizmu
Znaczy P.R.
No nie wiem czy to aby najzdrowsze, zważając, że podany tak specyfik przetacza się przez prawie cały organizm.
Nie wiem na pewno, ale wydaje mi się, że najmniejszych szkód doświadczymy aplikując go nie na "początku" , a na "końcu" organizmu
Znaczy P.R.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.04.2023, 18:51
Ja zjadłem kilka kg cmc w bombkach i z dwa kg minimum fetki w bombkach i mam zdrowy żołądek, raka nie mam, wydolność płuc nadprzeciętnie dobrą tak pani lekarz mi powiedziała, badania krwiw wszystko dobrze także nie wiem czy bombki są tak złe... Ziomki o 4 lata młodsi mają już obie dziurki w nosie połączone przelotem z jednej dziury do drugiej więc mimo że zjadłem od.nich z 5-10 razy tyle co oni mam przynajmniej zdrowy nos i narządy w miarę bo jakiś czas temu robiłem sobię badania bo dołowało mnie to w jakim mogę być złym stanie po tylu kg zjedzonych w bombkach, a okazało się że ze zdrowiem wszystko dobrze, cieszyłem sie wtedy jak pojebany i postanowiłem ograniczyć RC w tamtym momencie jak jeszcze mam w miarę zdrowie
18.04.2023, 19:36
Nie twierdzę, że bomby są złe.
Napisałem, że istnieje roa, które może powodować mniej szkód dla organizmu od bombardowania.
Też lubię bomby😁
Napisałem, że istnieje roa, które może powodować mniej szkód dla organizmu od bombardowania.
Też lubię bomby😁
NIE dla OPIO !!!