Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
18.04.2023, 12:13
Hajs zaksięgowany na kacie Vendora. Status bez zmian: Wstrzymano. Czy tak jest z nim zawsze ? Ciężko odpisac im na mejla od momentu zapłaty za zabawki... Czyżby wyjebka ? Jak to bylo u was ?
18.04.2023, 12:51
@"PUDZILLA" to bardzo cenna informacja i powinna dać do myślenia użytkownikom forum, tak więc na chwilę obecną radziłbym wstrzymać się z zamówieniami.
18.04.2023, 13:18
(18.04.2023, 12:13)Wargod2633 napisał(a): Hajs zaksięgowany na kacie Vendora. Status bez zmian: Wstrzymano. Czy tak jest z nim zawsze ? Ciężko odpisac im na mejla od momentu zapłaty za zabawki... Czyżby wyjebka ? Jak to bylo u was ?
przeczytaj kilka stron wcześniej aby się dowiedzieč
18.04.2023, 16:09
Wargod2633
To żeś se wybrał sklep na pierwsze zamówienie...nie ma co
A mamy tu przecież tyle pewniaków z szybciutką dostawą.
To żeś se wybrał sklep na pierwsze zamówienie...nie ma co
A mamy tu przecież tyle pewniaków z szybciutką dostawą.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.04.2023, 16:37
ProducentRC
Nie wiem co on tam chciał, ale zamawiając pierwszy raz cokolwiek i czytając ostatnie dwie strony, miałbym poważne wątpliwości co do składania tu zamówienia.
Być może jestem trochę uprzedzony bo domyślam się kto tam paki wysyła, no ale obiektywnie rzecz biorąc, to czy nie mam racji?
Zresztą, nie mój chajs i nie moja sprawa.
Nie wiem co on tam chciał, ale zamawiając pierwszy raz cokolwiek i czytając ostatnie dwie strony, miałbym poważne wątpliwości co do składania tu zamówienia.
Być może jestem trochę uprzedzony bo domyślam się kto tam paki wysyła, no ale obiektywnie rzecz biorąc, to czy nie mam racji?
Zresztą, nie mój chajs i nie moja sprawa.
NIE dla OPIO !!!
18.04.2023, 18:31
kot_kreskowy masz rację też wkurwił bym sie gdyby z moim pierwszym zamówieniem były jakieś opóźnienia/zawirowania, z pewnością zraziło by mnie to do kolejnych zakupów nawet u innych v bo uraz by mi został że to nie śmiga tak jak powinno, a śmiga u ducha, Pablo i słonia wszystko, kontakt, dostawa mniej niz 48h (w przypadku Escobara do 5dni max, bo el patron ma zapierdol), i jakość, ja tylko czekam aż duch pyrazolam albo broma w prochu wprowadzi
18.04.2023, 19:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.04.2023, 19:19 przez kot_kreskowy.)
Dokładnie o to mi chodziło 👍
Ja tu nie sugeruję, że będzie wał, bo ten sklep tak nie działa, lecz to, że słabo wygląda tu zarówno kontakt z klientem, support w przypadku jakichkolwiek zawirowań oraz co najważniejsze - bhp (potrafią wpadać paki), co może jeszcze doprowadzić do późniejszych potencjalnych problemów.
Ja tu nie sugeruję, że będzie wał, bo ten sklep tak nie działa, lecz to, że słabo wygląda tu zarówno kontakt z klientem, support w przypadku jakichkolwiek zawirowań oraz co najważniejsze - bhp (potrafią wpadać paki), co może jeszcze doprowadzić do późniejszych potencjalnych problemów.
NIE dla OPIO !!!