Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
31.03.2023, 15:02
W tym wątku piszecie recenzje i opinie na temat produktu 4-CMC Deluxe ze sklepu Escobar.store
18.04.2023, 05:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.04.2023, 05:28 przez kot_kreskowy.)
Rewelacja ta czwóreczka🔥
Przeważa tu oczywiście euforia, jest dużo serotoninki i to ona gra pierwsze skrzypce,choć przy dużych dawkach dało się odczuć jakby dopaminę i generalnie mocny to sort.
Nie pamiętam już kiedy mnie ostatnio po chlorach odcięło, a tu cyk i nie pamiętam kilku godzin , chociaż dawka też była niewąska😎
W sexy pcha mniej niż CHOCO, ale za to dorzutki klepią o wiele dłużej. W sensie, że można zjeść więcej materiału na jednym posiedzeniu i nie czuć aż tak bardzo spadku mocy, co jest niewątpliwie dużym plusem.
Wogule myślę, że do tego sortu to nie ma podjazdu większość tych śmiesznych "mefedronów" od seby z bramy.
Działanie DELUXE i CHOCO jest podobne z drobnymi różnicami, a mi chyba bardziej podchodzi czekoladka.
Zajebisty sprzęt i duże polecanko.
Jest 🔥 fhooooy!
9/10❤️
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.04.2023, 08:58
kot_kreskowy
>dawka
>roa
>coś o laborancie
>czas działania, ile peak, onset, offset
>efekty uboczne
>właściwości fizykochemiczne tj. czy kryształ jest twardy, suchy, zapach, jak się wchłania, spływ
nie obraz sie kot, ale po tej opinii to bym nawet butów z twego straganu nie kupił komu jak komu, ale to ie takie rzeczy pisac xd
>dawka
>roa
>coś o laborancie
>czas działania, ile peak, onset, offset
>efekty uboczne
>właściwości fizykochemiczne tj. czy kryształ jest twardy, suchy, zapach, jak się wchłania, spływ
nie obraz sie kot, ale po tej opinii to bym nawet butów z twego straganu nie kupił komu jak komu, ale to ie takie rzeczy pisac xd
18.04.2023, 10:17
Dawka- każdy ma swoje dawkowanie
Roa- sniff, oral, p.r.
Laborant- 178, 92, 41, rozmiar buta 44
Walone co drugi tydzień ostatnio.
Efekty uboczne- beton w nosie po testach, ale do przeżycia.
Właściwości - przezroczysty twardziel o znikomym zapachu ambrozji😎
Kot się nigdy nie obraża. Kot nie zna takiego uczucia
Roa- sniff, oral, p.r.
Laborant- 178, 92, 41, rozmiar buta 44
Walone co drugi tydzień ostatnio.
Efekty uboczne- beton w nosie po testach, ale do przeżycia.
Właściwości - przezroczysty twardziel o znikomym zapachu ambrozji😎
Kot się nigdy nie obraża. Kot nie zna takiego uczucia
NIE dla OPIO !!!
19.04.2023, 02:40
Hejka, niedawno testowałem czwórke choco i w sumie nie mam żadnych zastrzeżeń co do materiału ale ciekawi mnie ta wersja deluxe. Wgniata w fotel ten deluxe? Czy raczej postawić na choco? Pozdro :>
19.04.2023, 15:04
Przemielony
Robi robotę 🔥
Jeśli CHOCO Ci się podoba to DELUXE również trafi w Twoje gusta.
Pobieraj śmiało 👍
Robi robotę 🔥
Jeśli CHOCO Ci się podoba to DELUXE również trafi w Twoje gusta.
Pobieraj śmiało 👍
NIE dla OPIO !!!