Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
ja testowalem 3mmc 300mg +2 tabletki na spanie ---dobrosen .
ladnie sie widok z oczu robil jakiby z pikselów wiekszych rozbudowywał sie swiat i taki przewidy spore opoznione
po czym po 2g usnałem w mgnieniu oka
ladnie sie widok z oczu robil jakiby z pikselów wiekszych rozbudowywał sie swiat i taki przewidy spore opoznione
po czym po 2g usnałem w mgnieniu oka
26.03.2023, 23:19
Sobotni mix:
14.00 pregabalina 750mg (300biore regularnie dziennie)
16.00 200ml alkoholu 30% + 20mg baclofen
16.30 dzoint z 0.5g bubbleguma
16:40 wciągnięta jedna pixa 2cb (różowa nasa)
Efekty to ogromny boxy high, leciutki byłem jak piórko umówiłem się nad ziemi dosłownie. Mega dużo loozik w głowie, po zapaleniu zwiekszona kreatywność i lekka psychodela. 2cb dodało energii, dodatkowo niezwykle przemyślenia połączone z ciepełkiem od alko (bardzo rzadko pije etanol) i poczuciem szczęścia. Zacząłem oglądać stare zdjęcia jak byłem dzieckiem i twarz sama się cieszyła. Po 2h od wciągania 2cb utrzymywał się boxy high z delikatnym psychodelicznym odrealnieniem. 22 wróciłem do normalności. Łatwo przyszło mi zasnąć. Polecam
14.00 pregabalina 750mg (300biore regularnie dziennie)
16.00 200ml alkoholu 30% + 20mg baclofen
16.30 dzoint z 0.5g bubbleguma
16:40 wciągnięta jedna pixa 2cb (różowa nasa)
Efekty to ogromny boxy high, leciutki byłem jak piórko umówiłem się nad ziemi dosłownie. Mega dużo loozik w głowie, po zapaleniu zwiekszona kreatywność i lekka psychodela. 2cb dodało energii, dodatkowo niezwykle przemyślenia połączone z ciepełkiem od alko (bardzo rzadko pije etanol) i poczuciem szczęścia. Zacząłem oglądać stare zdjęcia jak byłem dzieckiem i twarz sama się cieszyła. Po 2h od wciągania 2cb utrzymywał się boxy high z delikatnym psychodelicznym odrealnieniem. 22 wróciłem do normalności. Łatwo przyszło mi zasnąć. Polecam
27.04.2023, 22:12
jeden z przyjemniejszych, a najprostszych mixow wedlug mnie to dopaminowiec + nikotyna
nic tak nie wchodzi jak papieros po nepie, polaku, czy nawet cmcku
moge wypalic 6 papierosow jeden po drugim na jednym posiedzeniu na balkonie xD
nic tak nie wchodzi jak papieros po nepie, polaku, czy nawet cmcku
moge wypalic 6 papierosow jeden po drugim na jednym posiedzeniu na balkonie xD
28.04.2023, 08:12
jak wyżej - ja bardzo lubiłem palić camele z clickiem niebieskie po hexie od rcwolfa