Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Choco - Opinie o produkcie
28.04.2023, 10:22
Dziwna sprawa. W zasadzie 2 opinie i to 2 całkiem sprzeczne hmmm trzeba czekać chyba na więcej testerów, bo co tu poradzic
29.04.2023, 08:49
wwojtuss słuchaj a jaka była droga podania sniff czy oral?Bo jak sniff to wiadomo że to tylko namiastka tego co daje nam podanie oral przy 4cmc.
Edit:
Powiem krótko temat konkretny.Jeżeli chodzi o działanie to nie jest to typowa czwórka że rozleniwienie i kanapa a my zatapiamy się w eufori.Tutaj jest euforia i speed.Dodam że jestem po nocce po 3cmc a działanie mega.Dobrze wyczuwalna stymulacja ale nie przebija euforii która gra pierwsze skrzypce.Ja bym preferował podanie oral bo tak jak każda czwórkę sniff robi beton w nosie.
Edit:
Powiem krótko temat konkretny.Jeżeli chodzi o działanie to nie jest to typowa czwórka że rozleniwienie i kanapa a my zatapiamy się w eufori.Tutaj jest euforia i speed.Dodam że jestem po nocce po 3cmc a działanie mega.Dobrze wyczuwalna stymulacja ale nie przebija euforii która gra pierwsze skrzypce.Ja bym preferował podanie oral bo tak jak każda czwórkę sniff robi beton w nosie.
30.04.2023, 16:15
Kilka szczurów bo głębszych testach stwierdziło że jest mocno wyczuwalne pobudzenie ale jak widać pasuje bo wracają.Sam robiłem testy cała noc i temat naprawdę ma mocne wejście i pobudzenie.Jak na czwórkę to dobry speed
05.05.2023, 23:51
wlasnie kurwa dziwny jest ten speed xD
se pomyslalem fajnie, czworka, pojem sobie poslucham muzyki, poleze pod koldra czy cos a tu huj siedze wystrzelony przed kompem i nie wiem co ze soba zrobic
jadl ktos i choco i ten drugi sort od Escobara i ma jakies sensowne porownanie?
se pomyslalem fajnie, czworka, pojem sobie poslucham muzyki, poleze pod koldra czy cos a tu huj siedze wystrzelony przed kompem i nie wiem co ze soba zrobic
jadl ktos i choco i ten drugi sort od Escobara i ma jakies sensowne porownanie?
06.05.2023, 14:31
No ten speed to strasznie jest nietypowy jak na czwórkę 😁 Bym rzekł że to jakieś podrasowane 3cmc 😁