Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
IP
11.05.2023, 18:06
Ja tylko zapytam. Dlaczego @"PUDZILLA" pisze, że się skąd jestem i skąd ma taką informację ? Czy nasze logi, IP itp wrażliwe dane za zbierane ?
11.05.2023, 18:24
Chyba coś źle przeczytałeś, bo Pudzilla pisał, że nie wie gdzie mieszkasz... "Ja nie wiem gdzie mieszkasz Luks, ale w większych miastach..." - https://dopal.org/showthread.php?tid=215...7#pid46597
Nikt nie zbiera tutaj żadnych logów i IP userów. A poza tym, nikt poza adminem i moderatorami nie ma dostępu do takich informacji, jak IP, którego używa dany użytkownik.
Nikt nie zbiera tutaj żadnych logów i IP userów. A poza tym, nikt poza adminem i moderatorami nie ma dostępu do takich informacji, jak IP, którego używa dany użytkownik.
11.05.2023, 18:29
bez kitu xD źle mnie zrozumiałeś, ja miałem na myśli to, że nie mieszkam na wsi, a street mam przed oknem
12.05.2023, 20:46
W sumie mozna by troche pociagnac temat, i obalic pare mitow. IP nie ma w sobie zadnej informacji, ktora mowila by sensu stricto o lokalizacji. Mozna ustalic dostawce uslugi, ktory unikalnym sposobem oznaczyl urzadzenie celem dostarczenia do niego internetu. I na tym koncza sie mozliwosci ustalenia czegokolwiek po ip. Bo wszelkie dane adresowe i osobowe zwiazane z tym ip, moga jedynie byc podane przez dostawce uslugi. I beda to dane byc moze osoby, ktora nie ma nic wspolnego z miejscem, gdzie jest urzadzenie - bo jest tylko strona umowy o dostarczanie uslugi 😎 Kto moze o nie prosic a kto nie powinien dostac to inna kwestia. O ile nie bedzie to np. siec komorkowa, ktora dostarcza ip wspodzielone - tam mozna pytac i pytac 😎
IP to ciag liczb, ktore nie maja w sobie zadnych danych o lokalizacji. Wskazuja urzadzenie a nie osobe. Warto o tym pamietac
IP to ciag liczb, ktore nie maja w sobie zadnych danych o lokalizacji. Wskazuja urzadzenie a nie osobe. Warto o tym pamietac
YOUR ATTORNEY
13.05.2023, 11:56
Zgodzę sie z Beeniepatu z tego samego numeru IP może korzystać wiele osób na stałe (jak w wielu domach w przypadku światłowodu), Ty możesz odwiedzić taki dom mieszkając wiele km dalej, poprosić o hasło i korzystać z tego samego numeru.