Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP - Opinie o produkcie.
13.05.2023, 19:34
Jest to analog skurwiale mocnego stimu jakim był MDPV. Trzeba uważać z dawkowaniem, bo jest bardzo niskie i po małych dawkach już czuć moc.
14.05.2023, 11:28
@"Lady Giwera" Nie, związek się nazywa MDPHP, to nie jest nazwa wymyślona przez esco.
https://en.wikipedia.org/wiki/MDPHP
https://en.wikipedia.org/wiki/MDPHP
(12.05.2023, 10:40)Yalasek napisał(a): Nieno nie zjedliśmy całej dyszki sklejasz tam był taki moment że już nic to nie dawało kilka g poszło
fiodor stary zwisa mi to jak tys to odczytał i z czym porównał daj lajka pan najlepiej dla mnie zrobisz
Nigdy w to nie uwierzę i Wy też nie powinniście. Dobre MDPHP to kosa która daje mocnego speeda już od 30-40mg i działa ok 2-3 godziny.
Nawet w 3 osoby to jakbyśmy tego nie liczyli nie zrobicie dychy. Gdyby nawet to zakrapiac alkoholem to jak puści to schizy by Was zabiły.
Przestrzegam innych. Nie róbcie czegoś takiego, bo się to może dramatycznie skończyć.
(13.05.2023, 19:25)Lady Giwera napisał(a): Panowie pilne, jak na to wołają tak ogólnie? Rozumiem, że MDPHP to nazwa nadana przez Esco. Heh przyjazd Yalaska musiał się odbić echem na wsi. Przygotowuję paczkę dla lokalnego, mojego ulubionego dostawcy. Jak przekazać w dwóch słowach co to jest?
Nie wołają. Na mieście raczej tego nie kupisz a sebiksy to mają co najwyżej mefedron.
14.05.2023, 13:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.05.2023, 13:51 przez voice.of.voiceless.)
#offtopic
14.05.2023, 16:19
Panowie, trochę zluzujcie gumę. Yalasek napisał 10 zjedzone, powariowane i wódka wypita a tu pelikany łykają jak rybę w locie.
Moja recenzja dotyczy tylko części tego bajlando ponieważ substancja, była zbyt mocna dla mnie (nie znam stimów), była też nowa, niekoniecznie wskazana na ten moment. Wódki nie piję wiem, jak działa. Pies ogrodnika nie jestem, mnie nie wchodzi są jeszcze inni. Tym sposobem wiem co się działo, kto we wsi zadowolony, gdzie od środy toczyły się walki, kto ile dni kojarzy. Przekażę Wam skrócone opinie kilku osób.
Są pozytywne, są negatywne. Są też lakomczuchy "nie służy, ale się nie chce skończyć to zjem bo inaczej się zmarnuje" - kurczaki tego nie ogarniam.
Łojjjjj ja wiem jak sie zYalasek-iem rozmawia "normalnie" i ucieszyłam się, ze pogadamy face to face a tu zonk, nie mogę mówic - tego jeszcze nie grali .
Z 10g na start należy odjąć 6, Kaśka łapczywie chciała poznaćYalasek
z 6g Kaśki 2g podzieliłam na gifty dla recenzentów.
To na start około 22:00 - 23:00 we wtorek, ja zakończyłam na 4 małych w środę o 11:00 zasnęłam w nocy ze środy na czwartek.
Huuuura już w piątek potrafiłam mówić.
Piorun jaśnisty, heh a co z tymi, którzy jeszcze kontynuują? Właśnie czytam relacje Kaśki. O kurczaki
Tester 1- Kaśka i Dyzio
Wiadomość z teraz: Kaśka wyraziła zgodę na zrzuty:
Moja recenzja dotyczy tylko części tego bajlando ponieważ substancja, była zbyt mocna dla mnie (nie znam stimów), była też nowa, niekoniecznie wskazana na ten moment. Wódki nie piję wiem, jak działa. Pies ogrodnika nie jestem, mnie nie wchodzi są jeszcze inni. Tym sposobem wiem co się działo, kto we wsi zadowolony, gdzie od środy toczyły się walki, kto ile dni kojarzy. Przekażę Wam skrócone opinie kilku osób.
Są pozytywne, są negatywne. Są też lakomczuchy "nie służy, ale się nie chce skończyć to zjem bo inaczej się zmarnuje" - kurczaki tego nie ogarniam.
Łojjjjj ja wiem jak sie z
Z 10g na start należy odjąć 6, Kaśka łapczywie chciała poznać
z 6g Kaśki 2g podzieliłam na gifty dla recenzentów.
To na start około 22:00 - 23:00 we wtorek, ja zakończyłam na 4 małych w środę o 11:00 zasnęłam w nocy ze środy na czwartek.
Huuuura już w piątek potrafiłam mówić.
Piorun jaśnisty, heh a co z tymi, którzy jeszcze kontynuują? Właśnie czytam relacje Kaśki. O kurczaki
Tester 1- Kaśka i Dyzio
Wiadomość z teraz: Kaśka wyraziła zgodę na zrzuty:
14.05.2023, 21:18
(14.05.2023, 16:19)Lady Giwera napisał(a): Panowie, trochę zluzujcie gumę. Yalasek napisał 10 zjedzone, powariowane i wódka wypita a tu pelikany łykają jak rybę w locie.
Łojjjjj ja wiem jak sie zYalasek-iem rozmawia "normalnie" i ucieszyłam się, ze pogadamy face to face a tu zonk, nie mogę mówic - tego jeszcze nie grali .
Grali. To nadmiar dopaminy miesza Ci w głowie. MDPHP to może jedna osoba zje przez dzień 300 mg a i to dużo i ryzykuje schizami.
Optymalne dawkowanie to było rozpuszczanie bodaj w alkoholu i dozowanie po 10-15mg. Ale to już musicie sobie obliczyć i na tam 10ml wrzucić 100mg i dozować doustnie 20-25ml.
Lukas1985 ja się z Tobą zgodzę. Sama łącznie pewnie więcej niz 0,2 nie cyknęłam łącznie w 4, Dlatego podkreśliłam 10 może i było, ale na stole 1 leżał bo po co inaczej.
Niop i zniknęła
No moi drodzy "tak to leciało" ...
Niop i zniknęła
No moi drodzy "tak to leciało" ...