Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
f*nc*ps.***
15.05.2023, 20:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.05.2023, 20:48 przez Wargod2633.)
Już mam sklep
Prawie 20 lat na krajowce z RC epizod z dwójką mefa i tyle nie znam tematu, sklepów kto co i jak. Mój błąd że nie podpytalem i dokładnie nie czytałem co na forum tylko hura zamawiam i jeszcze na bani 🤣
Prawie 20 lat na krajowce z RC epizod z dwójką mefa i tyle nie znam tematu, sklepów kto co i jak. Mój błąd że nie podpytalem i dokładnie nie czytałem co na forum tylko hura zamawiam i jeszcze na bani 🤣
ByleJaki
15.05.2023, 20:53
Wargod2633 czapko dalej wysylają za granice stalym klientom? ja tam robilem zakupy od ponad dwoch lat, mam pelno zamowien i kilka recenzji na stronie, robi wyjatki, czy zamawiales na terenie nl?
btw, tez mam ten zestaw, jeszcze łopatke i wachlarz mam
btw, tez mam ten zestaw, jeszcze łopatke i wachlarz mam
15.05.2023, 20:54
Btw,
A to czapki jeszcze do nas wysyłają?
Coś mi świta, że chyba nie.
A to czapki jeszcze do nas wysyłają?
Coś mi świta, że chyba nie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
15.05.2023, 21:01
Wargod2633 no dobra ale odnieś się do funcapsa jeszcze, bo akurat on mnie bardziej interesuje
15.05.2023, 21:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.05.2023, 21:31 przez Wargod2633.)
No pisałem że nie wysyła, na miejscu odebrałem
Z lewej cupsy z prawa sand
Sand na wysyłkę potrzebował 4 dni cupsy dwa dni a ten skurwiel osiem dni i jeszcze nie dotarło do tego trzeba chuja prosić przypominać i co dzień dopytywać co i jak czasem odpisze lub nie straszna chujnia kompletny brak profesjonalizmu. Szkoda że jest w partnerskich to sugeruje że sklep jest ok a nie jest.
Do NL mam nie daleko wracając z dwiema pakami na siedzeniu miałem mniej stresu niż po tej chujni co wysłał designer MIESIĄC czasu kurwa szła a na koniec i tak chuja dostałem
Ja nie mam siły przebicia, ale wy gromowladni szefowie powinniście potrząsnąć skurwielem niech się ogarnie. Szkoda żeby jakiś newbie ( np jak ja ) szarpał się z nim później. Uczmy się na cudzych błędach 🤣
Nawet dobra ta 3 choc miałem nadzieję że porobi jak mefka
Panowie z tą alfa to jak zacząć ? Od 5 mg ? I dokładać czy od razu 20-30 ? Wygląda się po tym jakoś rano ??
Z lewej cupsy z prawa sand
Sand na wysyłkę potrzebował 4 dni cupsy dwa dni a ten skurwiel osiem dni i jeszcze nie dotarło do tego trzeba chuja prosić przypominać i co dzień dopytywać co i jak czasem odpisze lub nie straszna chujnia kompletny brak profesjonalizmu. Szkoda że jest w partnerskich to sugeruje że sklep jest ok a nie jest.
Do NL mam nie daleko wracając z dwiema pakami na siedzeniu miałem mniej stresu niż po tej chujni co wysłał designer MIESIĄC czasu kurwa szła a na koniec i tak chuja dostałem
Ja nie mam siły przebicia, ale wy gromowladni szefowie powinniście potrząsnąć skurwielem niech się ogarnie. Szkoda żeby jakiś newbie ( np jak ja ) szarpał się z nim później. Uczmy się na cudzych błędach 🤣
Nawet dobra ta 3 choc miałem nadzieję że porobi jak mefka
Panowie z tą alfa to jak zacząć ? Od 5 mg ? I dokładać czy od razu 20-30 ? Wygląda się po tym jakoś rano ??
ByleJaki
20.05.2023, 00:30
Wargod2633 zacznij od 10-15mg uczuleniowki, jak bedziesz czul sie dobrze to dorzuc 20mg, trzymaj sie sie dawek 30-50mg
a na przyszlosc czytaj watki tematyczne, alfy-pvp wiadomo szukaj w Stymulantach
a na przyszlosc czytaj watki tematyczne, alfy-pvp wiadomo szukaj w Stymulantach
20.05.2023, 12:46
Ahh fun.. Z ręką na sercu mogę stwierdzić, że był to najlepszy sklep jaki kiedykolwiek istniał. Piszę w czasie przeszłym, bo już nie wysyła do Pl.
29.05.2023, 20:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.05.2023, 20:16 przez MamCieNaOku.)
(20.05.2023, 15:06)wwojtuss napisał(a):xumbochyba professor jeszcze shipuje, a to na 95% sklep satelicki capsa
Funcaps niestety wysyła już tylko na terenie Holandii 😞☹️
(20.05.2023, 12:46)xumbo napisał(a): Ahh fun.. Z ręką na sercu mogę stwierdzić, że był to najlepszy sklep jaki kiedykolwiek istniał. Piszę w czasie przeszłym, bo już nie wysyła do Pl.
Dokładnie , niestety
07.06.2023, 14:24
ostatnio chciałem od nich ADB-Butanice ale niestety jak wyżej wspominaliście niestety do PL przestali wysyłać. Polecili mi jakiegoś zaufany sklep w którym niby jest ta sama ADB co u nich z dostawą do PL? Zamawiał ktoś tam? Chodzi o sklep zzz.......