Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Którą zabawę z dzieciństwa wspominasz najlepiej? - 05/16
16.05.2023, 09:42
Nakurwiałem z dziewczynami w gumę.
Foki były bez szans😎
Foki były bez szans😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
16.05.2023, 19:12
ja ze znajomymi jakos +- 8 lat temu bawilismy sie w podchody, ale z wysylaniem sobie zdjec na snapchacie zamiast strzalek xD
spoko w chuj, wysyla ci ktos zdjecia liscia czy kostki brukowej i masz tam biec, a zdjecie mogl zrobic 30 min temu i czekac xD
spoko w chuj, wysyla ci ktos zdjecia liscia czy kostki brukowej i masz tam biec, a zdjecie mogl zrobic 30 min temu i czekac xD
16.05.2023, 19:49
ja najprzyjemniej wspominam podworkowego counter-strike'a, kazdy mial pistolet na kulki, albo inne strzelajace, ale co najwazniejsze dzwięk, bo zasady były jasne, że kto pierwszy strzelil z broni, ten dostawał fraga, zwykle 3v3 na trzech podwórkach + polance
w pierwszej gimnazjum kupiłem w zabawkowym zetony do pokera i nauczyłem grać w niego wszystkie dzieciaki z okolicy z kumplem o rok starszym xD
chowany też był spoko, na własnych zasadach, jak byla mozliwosc, to po 22 w lato najlepiej sie kryło
ooo i lawina (podchody pro) też zajebista była, bez żadnych strzałeczek, zaczynały szukać dwie osoby, bawiło się w to jak było minimum 8 osób, po rozszerzonym z cs-a terenie x2 szukało się reszty, po klepnięciu kogoś ta osoba szukała z wami i tak do ostatniego
w pierwszej gimnazjum kupiłem w zabawkowym zetony do pokera i nauczyłem grać w niego wszystkie dzieciaki z okolicy z kumplem o rok starszym xD
chowany też był spoko, na własnych zasadach, jak byla mozliwosc, to po 22 w lato najlepiej sie kryło
ooo i lawina (podchody pro) też zajebista była, bez żadnych strzałeczek, zaczynały szukać dwie osoby, bawiło się w to jak było minimum 8 osób, po rozszerzonym z cs-a terenie x2 szukało się reszty, po klepnięciu kogoś ta osoba szukała z wami i tak do ostatniego