Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
18.05.2023, 15:14
Po opiniach widze ze warto sprb. Musze zlożyc zamówienie
Nie było prądu bo rozje*ał się kabel.
19.05.2023, 05:01
Dzień dobry,
10 Henia z poprzednich nagród.
Sprzęt cały czas sztos i trzyma wcześniej obrany poziom - w przeciwieństwie do szczurów po nim😎
Pięknie podnosi libido i zalewa dopaminką.
Duże polecanko. 9/10
Wybaczcie, że tak lakoniczne, ale zgubiłem gdzieś wenę twórczą.
10 Henia z poprzednich nagród.
Sprzęt cały czas sztos i trzyma wcześniej obrany poziom - w przeciwieństwie do szczurów po nim😎
Pięknie podnosi libido i zalewa dopaminką.
Duże polecanko. 9/10
Wybaczcie, że tak lakoniczne, ale zgubiłem gdzieś wenę twórczą.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
(19.05.2023, 10:28)xumbo napisał(a): Dla mnje 5en Henio to syf, paranoje i schizy
dla ciebie to syf
a dla tysięcy innych coś wyjątkowego ,
każdy jest inny
i każdy lubi co innego
może też sprecyzuj swój post xumbo
nie którzy mogą to odebrać że jakość tego konkretnego odczynnika jest syf
a z pewnością ten vendor ma dobre RC co widać po opiniach
ja nie mam możliiwości zakupu henia w hurcie , ale gdybym mógł też bym dodał do oferty
pzdr duch
xumbo
20.05.2023, 12:16
Trafna uwaga Duszku, a już precyzuje.
Hexen analog nie ma kompletnie nic związanego z hexenem. Jest to po prostu pusty stim z niskim dawkowaniem. Nie ma po tym żadnej euforii, żadnego zastrzyku do działania, ani chęć wyjścia do ludzi, libido też znikome. Po prostu walisz to i nie śpisz. Żeby wkręcić się w jakieś zajęcie czy zajac się jakaś konstruktywna robota też chęci brak. Po prostu nie śpisz i to na tyle, a jak wiadomo nie spanie i dorzucanie toś schizy i leki. Nie odczujesz tutaj, żadnego z w/w odczycia. Nie wiem w ogóle dlaczego to się nazywa hexen analog, gdzie to obok hexenu nawet nie stało. To moja subiektywna opinia, wiem że odczynnik ma cała rzesze fanów.
PS. Wiem, że Pan Escobar ma świetne produkty bo również u niego się zaopatruje/lem, ale ja odniosłem się tylko do w/w odczynnika. Pozdrawiam, życzę wszystkim dobrej soboty.
Hexen analog nie ma kompletnie nic związanego z hexenem. Jest to po prostu pusty stim z niskim dawkowaniem. Nie ma po tym żadnej euforii, żadnego zastrzyku do działania, ani chęć wyjścia do ludzi, libido też znikome. Po prostu walisz to i nie śpisz. Żeby wkręcić się w jakieś zajęcie czy zajac się jakaś konstruktywna robota też chęci brak. Po prostu nie śpisz i to na tyle, a jak wiadomo nie spanie i dorzucanie toś schizy i leki. Nie odczujesz tutaj, żadnego z w/w odczycia. Nie wiem w ogóle dlaczego to się nazywa hexen analog, gdzie to obok hexenu nawet nie stało. To moja subiektywna opinia, wiem że odczynnik ma cała rzesze fanów.
PS. Wiem, że Pan Escobar ma świetne produkty bo również u niego się zaopatruje/lem, ale ja odniosłem się tylko do w/w odczynnika. Pozdrawiam, życzę wszystkim dobrej soboty.