Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pro**ss**.nl
20.05.2023, 11:59
(20.05.2023, 08:50)Lukas1985 napisał(a): 4-MDMC to analog dimetylokatymonu a 3.4DMMC to analog metylokatynonu.
No tak - temu nie przeczę Pisząc o 4-MDMC "n-metylomefedron" to wynika z tego to samo, że to pochodna dimetylokatynonu.
Też mi się zdawało, że 3,4-DMMC i 3-FMC są dawno nielegalne w nl. Widać nie, nikt tego nie jadł (aż do teraz) więc sie nikt nie czepił, bo jeszcze do nie tak dawna mieli 3-MMC.
Tutaj masz rację, po co brać jakieś ketony skoro mają fluoroamfetaminy, benzofurany, fenidaty.. ale zapomniałeś że jesteśmy w Polsce gdzie panuje kultura kryształu.
20.05.2023, 12:54
A Darek co miał 4mdmc czy jakoś tak? Pamiętam, że wziąłem oralem 400mg i mnie ładnie porobiło obraz rozmyty i potrójne widzenie.
20.05.2023, 20:17
Jego 4mdmc to był jakiś nielegalny u nas keton. Wzór miał MDMC, napis MDMC a wzór miał zupełnie inny nie pasujący do substancji.
Jak mu napisałem, że ma błąd to mi napisał, że nikt się wzorami nie przejmuje, bo ważne jest, że działa.
21.05.2023, 06:54
Lukas1985 haha pamiętam te jego 3emc i miałem to samo raz świetny euforykow cos jak 3mmc, ale więcej speeda. A potem za jakiś czas chciałem zaszaleć i buchlem z 250, ale już tego typowego stina. Paręnaście sekund po wciągnięciu mówię sam do siebie "oj xumbo teraz to chyba nadszedł Twój koniec" Co dobrze pamiętam z tego sklepu? To na pewno maczanki i 3bmc. A pamiętacie jego jakieś kurwa 3cmc dark? xd
21.05.2023, 09:44
Lukas1985 To ja miałem tak z 3-BMC - pierwsze sorty fajnie klepały, a to co miał później to był jakiś zwykły stymulant.
Darek sprzedawał też słynne "mieszanki vendorskie" typu fake amph na a-pihp+mdphp+kofeina, a niektóre tematy w prochu prasował w bryły żeby ładniej wyglądały. Raz mi w torbie z naklejką MDAI wysłał MDPHP.
Dobra, koniec offtopu, to nie temat o darku.
Darek sprzedawał też słynne "mieszanki vendorskie" typu fake amph na a-pihp+mdphp+kofeina, a niektóre tematy w prochu prasował w bryły żeby ładniej wyglądały. Raz mi w torbie z naklejką MDAI wysłał MDPHP.
Dobra, koniec offtopu, to nie temat o darku.
02.07.2023, 15:22
Profesor nie wysyła już do nas, zaraz żaden sklep tu nic nie wyśle. Jaki kraj, takie życie...
25.11.2023, 23:11
To ten sklep wprowadził szajs który miał nazwą przekonywać że to jakiś analog kokainy?
26.11.2023, 03:23
Technicznie to jest pochodna kokainy jak najbardziej, tylko druga sprawa że jest praktycznie nieaktywna i bardziej to jest zanieczyszczenie ulicznego koksu niż jakiś "analog" do brania.