Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC - Opinie o produkcie.
22.03.2023, 21:08
Ja testowałem w drineczku z coolą i jest naprawde Mega SPOKO czuć euforie na wysokim poziomie, taki błogi stan, bardzo przyjemny, a zapach przypomina naprawdę stare dobre czasy
Co do tolerki u mnie to co imprezę coś jest dodawane do alko lub standardowo sniff ale unikam mocnych stymulantów jak Apvp czy mdphp bo to nie mój klimat.
Podsumując powtórzę - Naprawdę Polecam
Co do tolerki u mnie to co imprezę coś jest dodawane do alko lub standardowo sniff ale unikam mocnych stymulantów jak Apvp czy mdphp bo to nie mój klimat.
Podsumując powtórzę - Naprawdę Polecam
12.05.2023, 08:29
Jestem po testach i śmiało polecam.Tak jak 4cmc Coco odbiega profilem od działania typowego klefa ale taka promka wiadomo.To 4 cmc działa książkowo jak powinno.Plusem jest to że nie ma żadnych zabarwień i jest naprawdę czysty kamień.Nie jest jakiś straszny dla nosa ale wiadomo beton w nosie jak to czwórki mają w zwyczaju.Chociaż ja robiłem 2 bombki i 3 sniffy,nie było żadnej tragedii z nosem.Bardzo dobry klef i czysty.
12.05.2023, 16:08
Właśnie sam nwm czy to 4cmc czy 4cmc deluxe.Zamawiałem 4cmc Coco i poprosiłem o sampel i na bank czwórka ale jaka to nie mam pojęcia.Jedno muszę powiedzieć między Coco a ta z sampla jest potworna różnica.Ta z sampla naprawdę czyste kamyki i aktywne.
28.05.2023, 14:52
Zamówiłem kapeczke tego odczynnika paczka oczywiście mega szybko u mnie , no i już rano zaczynam degustacje od bombki po której rozplywam się na podwórkowym bujaku, z telefonem w dłoni gram sobie w budowanie mostów tak dla zajawki lubię tę grę heheh bombka daje niesamowitą euforię oraz radość taka że wystarczy siedzieć i nic nie robić i już jest fajnie sniff trochę trudniej przeżyć aplikacje bonnos mocno boli ale efekty podobne jak dla mnie sniff a oral na przemian i jest git pozdrawiam napewno zamówię jeszcze raz od Pabla tę 4 cmc
29.05.2023, 19:32
Ładnie wygląda to cmc właśnie zamówiłem dojdzie do weekendu paka ?
Jak euforia po tym przy większych dawkach nie pojawia się panika ?
Jak euforia po tym przy większych dawkach nie pojawia się panika ?