Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
20.05.2023, 22:12
ja zadzwonilem i wszystko doszlo bez problemow idzie sie dogadac co do ceny fajnie
20.05.2023, 22:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.05.2023, 23:10 przez Wargod2633.)
Co za skurwiel beszczelny sugeruje mi zae kłamie, ta. Kurwa na mejle nie odpisuje. Co mam na forum wstawiać screeny żeby udowodnić swoją rację ?
You know what it's all about. You are a liar and a cheater. How are we supposed to solve the problem if you don't reply to emails. I'd love to put some e-mails to you and we'll see who the liar is. I just want fair treatment. I don't need any add-on bonuses from you. I just want what I paid for. And now you are the thief and the cheater.
Ale mnie skurwiel zjerzyl .... Taki zajebisty a paczka po Holandii 9 dni szła gdzie innym wystarczy 2. Pala i wąskie drzwi na takich cwaniaczkow
(19.05.2023, 00:07)Designer-Chems napisał(a): Hi,
Tell me the problem?
We always want the best and if you want reship?
But don’t tell lies!
We love you guys
You know what it's all about. You are a liar and a cheater. How are we supposed to solve the problem if you don't reply to emails. I'd love to put some e-mails to you and we'll see who the liar is. I just want fair treatment. I don't need any add-on bonuses from you. I just want what I paid for. And now you are the thief and the cheater.
Ale mnie skurwiel zjerzyl .... Taki zajebisty a paczka po Holandii 9 dni szła gdzie innym wystarczy 2. Pala i wąskie drzwi na takich cwaniaczkow
ByleJaki
Wy nie sklejacie co jest 5 z moim vendorem..
Właśnie jeden gołąb mi wpadł bo coś tam prześwietlili i było nie halo.
To napisałem prośbę o reshipa i dostałem od razu.
Reshipek dotarł do Polski i jutro będzie w paczkomacie więc zacznę od
4-FMPH i napiszę konkretną recenzję.
Z vendora jestem bardzo zadowolony bo ma wszystko czego polscy vendorzy nie mają.
Mianowicie funkcjonalne stymulanty.
Dla niewtajemniczonych info obsługi vendorow z NL!!!!!!!!!!!!!?
1.Zamawiasz na fikcyjne imię i nazwisko, DPD na automat paczkowy w twojej okolicy.
2. Na numer który jest zarejestrowany na słupa najlepiej.
3. Na adres proton mail czy gdzieś.
4. Nikt Ci nic nie może zrobić.
Dzięki temu celnicy będą mogli, a nie będą mieli okazji Ci obciągnąć. A policja wraz z nimi.
Vendor wysyła reshipy nierejestrowane, ale na pewno da się dopłacić do listu i dostać tracka.
Designer-Chems I promise i will fight for your Name on this Topic!
Long Live The King and Designer-Chems Team! I'm geeking!
Przepraszam za swój komentarz..
Po prostu napisałem co sądziłem. Vendor na pewno nie kradnie pieniędzy i wysyła paczki ale kontakt z nim jest na prawdę ograniczony.
Właśnie jeden gołąb mi wpadł bo coś tam prześwietlili i było nie halo.
To napisałem prośbę o reshipa i dostałem od razu.
Reshipek dotarł do Polski i jutro będzie w paczkomacie więc zacznę od
4-FMPH i napiszę konkretną recenzję.
Z vendora jestem bardzo zadowolony bo ma wszystko czego polscy vendorzy nie mają.
Mianowicie funkcjonalne stymulanty.
Dla niewtajemniczonych info obsługi vendorow z NL!!!!!!!!!!!!!?
1.Zamawiasz na fikcyjne imię i nazwisko, DPD na automat paczkowy w twojej okolicy.
2. Na numer który jest zarejestrowany na słupa najlepiej.
3. Na adres proton mail czy gdzieś.
4. Nikt Ci nic nie może zrobić.
Dzięki temu celnicy będą mogli, a nie będą mieli okazji Ci obciągnąć. A policja wraz z nimi.
Vendor wysyła reshipy nierejestrowane, ale na pewno da się dopłacić do listu i dostać tracka.
Designer-Chems I promise i will fight for your Name on this Topic!
Long Live The King and Designer-Chems Team! I'm geeking!
Przepraszam za swój komentarz..
Po prostu napisałem co sądziłem. Vendor na pewno nie kradnie pieniędzy i wysyła paczki ale kontakt z nim jest na prawdę ograniczony.
Designer chem tak ma że nieodpisuje w weekendy. A na niektóre pytania w ogóle nie odpowiada gdy to nie jest konieczne. Oni za to są mega pod względem wysyłania paczek. Kilka wysłali mi nawet przed uzupełnieniem zapłaty za zamówienie. Nie zapłaciłem połowy a paczka już była nadana i dostałem tracking code.
Ja polecam uważać bo celnicy to kurwy.
Reshipa wysłali mi ze śledzeniem więc są w porządku.
Ja kiedyś próbowałem coś tam od nich wyłudzić ale przeprosiłem za akcję i teraz place normalnie za paki i chyba to moja wina że teraz napisali żebys nie pisał kłamstw bo ja coś w chuja z nimi przywalić chciałem. Dlatego może już są uczuleni.
Wargod2633 koleś w kontekście tego samego zapytania o rozwiązaniu problemu dodał ja końcu zaznaczając jakby przestrzegając żeby nie próbować wyłudzić bo oni są średnio zorientowani a nie napisał że kłamiesz. Ta wypowiedź świadczyła o tym że kiedyś ktoś próbował ich oszukać i to byłem ja. Bo się zapytali o to czy już opłaciłem paczke a ja w chuja przyciskiem bo nie miałem kasy i chciałem za fri dostać.
Ja polecam uważać bo celnicy to kurwy.
Reshipa wysłali mi ze śledzeniem więc są w porządku.
Ja kiedyś próbowałem coś tam od nich wyłudzić ale przeprosiłem za akcję i teraz place normalnie za paki i chyba to moja wina że teraz napisali żebys nie pisał kłamstw bo ja coś w chuja z nimi przywalić chciałem. Dlatego może już są uczuleni.
Wargod2633 koleś w kontekście tego samego zapytania o rozwiązaniu problemu dodał ja końcu zaznaczając jakby przestrzegając żeby nie próbować wyłudzić bo oni są średnio zorientowani a nie napisał że kłamiesz. Ta wypowiedź świadczyła o tym że kiedyś ktoś próbował ich oszukać i to byłem ja. Bo się zapytali o to czy już opłaciłem paczke a ja w chuja przyciskiem bo nie miałem kasy i chciałem za fri dostać.
28.05.2023, 03:26
(28.05.2023, 02:43)olancucki napisał(a): A na niektóre pytania w ogóle nie odpowiada gdy to nie jest konieczne.
I w ten właśnie sposób tracą potencjalnych klientów. Ktoś kto ma zamówićtam pierwszy raz, na 100% nie zostawi u nich pieniędzy jeśli vendor zleje pytanie, nawet jeśli jest banalne.
28.05.2023, 10:34
@olancucki
2F? Słyszałem o 4-fluoro, ale o 2-fluoro nie, wygląda na to że internet też nie
I co to jest DC-cocaine?
2F? Słyszałem o 4-fluoro, ale o 2-fluoro nie, wygląda na to że internet też nie
I co to jest DC-cocaine?
Designer-Chems you are the best! Thank you for the service.
******************* Wymoderowano - Nie pisz szczegółów na temat zamówień, wysyłki itp.*************************
Tak ich kocham że zamówiłem 3 paki jedna po drugiej bo ciągle coś się przypominało! 🤣
******************* Wymoderowano - Nie pisz szczegółów na temat zamówień, wysyłki itp.*************************
Tak ich kocham że zamówiłem 3 paki jedna po drugiej bo ciągle coś się przypominało! 🤣