Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wpływ narkotyków na mózg *Korzystny/Niekorzystny*
21.05.2023, 10:02
Korzystne to raczej odprężenie,taki fajny chill połączony z wzrostem energii na alfie a z tych negatywnych to schizy i znaczny spadek tak jak już wyżej napisane pamięci krótkotrwałej ale i długotrwałej.Czasem to miałem problemy z najprostszymi rzeczami,które pamięta się od dziecka.A gdy już logicznie zaczynasz myśleć wydaje Ci się w tym do samego końca coś nie halo i próbujesz to na siłe zmienić.
(14.05.2023, 22:33)wwojtuss napisał(a): pierdolenie pamieci krotkotrwalej po uzywaniu stymulantow chociazby, jak lecialem dniami i nocami bez przerwy na analogu hexenu od Pabla, to ni chuja nie pamietalem co robilem 4h temu, a co dopiero wczoraj XD
To nie tyle same narkotyki Tyraja mózg co brak snu.
(14.05.2023, 17:47)xumbo napisał(a): Po długim romansie z alfa do tej pory odczuwam zmęczenie, potrzebę snu. Nie było to 2-3dni tylko zaczynala się 8 noc bez snu.
Zmartwie Cię. Bez snu możliwe są 2 może 3 noce. Wszystko powyżej tego będzie kumulować uboki i zaczną się mikrodrzemki o których nawet nie będziesz wiedzieć.
Nie szkoda Wam zdrowia ? Wszystkie braki snu powyżej 2 dni to okaleczanie się.
27.05.2023, 21:44
Narkotyki zwiększają możliwości mózgu, ale tylko pozornie i na czas trwania substancji, później wszystko spada, co długoterminowo ma negatywny i destrukcyjny wpływ na mózg.
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
27.05.2023, 23:29
DwDPzN Twoj post brzmi jakby to jakis polityk pisal - jestem za a nawet przeciw 😎 Ciekawe jest to co piszesz, ale wzbogac prosze o szczegoly:
- narkotyki zwiekszaja mozliwosci mozgu, bo ABC
- dlugoterminowo maja destrukcyjny wplyw, bo XYZ
PS: juz milion razy bylo mowione to, co Lukas1985 napisal. Najwazniejszy jest sen. I to jego deficyty sa naczestsza przyczyna wystepowania ubokow
- narkotyki zwiekszaja mozliwosci mozgu, bo ABC
- dlugoterminowo maja destrukcyjny wplyw, bo XYZ
PS: juz milion razy bylo mowione to, co Lukas1985 napisal. Najwazniejszy jest sen. I to jego deficyty sa naczestsza przyczyna wystepowania ubokow
YOUR ATTORNEY
28.05.2023, 15:55
Trochę tak i trochę nie. Są grupy substancji które przyjmowane rozsądnie z odpowiednia suplementacja zwiększa nasze możliwości.
Jednak przyjmowane w dużych ilościach przez ludzi którzy nie dbają o BHP czy sen będą tylko generować uboki.
Przecież większość leków ma szkielety które znamy z ćpania. Bupropion to katynon, koncerta to fenidat itd. Kluczem jest jednak pełne BHP. To już jednak o wiele wyższa taktyka w której obecne są inhibitory MAO, inhibitory wychwytu zwrotnego oraz pełna profilaktyka.
Na te tematy moglibyśmy napisać książkę. Najgorsze to mieszanie. Mieszanie benzo, neuroleptyków ze stymulantami a w to wszystko wmieszanie np kanna.
Jednak przyjmowane w dużych ilościach przez ludzi którzy nie dbają o BHP czy sen będą tylko generować uboki.
Przecież większość leków ma szkielety które znamy z ćpania. Bupropion to katynon, koncerta to fenidat itd. Kluczem jest jednak pełne BHP. To już jednak o wiele wyższa taktyka w której obecne są inhibitory MAO, inhibitory wychwytu zwrotnego oraz pełna profilaktyka.
Na te tematy moglibyśmy napisać książkę. Najgorsze to mieszanie. Mieszanie benzo, neuroleptyków ze stymulantami a w to wszystko wmieszanie np kanna.
(27.05.2023, 21:44)DwDPzN napisał(a): Narkotyki zwiększają możliwości mózgu, ale tylko pozornie i na czas trwania substancji, później wszystko spada, co długoterminowo ma negatywny i destrukcyjny wpływ na mózg.
(27.05.2023, 21:44)DwDPzN napisał(a): Narkotyki zwiększają możliwości mózgu, ale tylko pozornie i na czas trwania substancji, później wszystko spada, co długoterminowo ma negatywny i destrukcyjny wpływ na mózg.
31.05.2023, 06:09
Myślę że narkotyki raczej nie wpływają korzystnie na mózg ale podobno mdma miała wyleczyć z depresji czy psychodeliki ale można se wkrecic nad tripa i może się to skończyć tragicznie
31.05.2023, 09:55
@"Mrs.Darkness" maja potencjal na poprawienie stanu psychicznego czy wyleczenie z depresji/PTSD, ale nie zarzucane w domu tylko pod scisla opieka terapeuty i jego dogladaniem zmiany stanu na przestrzeni terapii, tak samo ziolo xD
31.05.2023, 10:35
W zdecydowanej większości narkotyki robią z mózgu sieczkę.
Z tego co słyszałem to tylko pewne dysocjanty i psychodeliki mogą działać terapeutycznie, jednak które - nie wiem.
Z tego co słyszałem to tylko pewne dysocjanty i psychodeliki mogą działać terapeutycznie, jednak które - nie wiem.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?