Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
27.05.2023, 18:34
Będę musiał przetestować, też się nie załapałem nigdy na to
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
28.05.2023, 22:44
jest to dla mnie niesamowite, ze takie produkty jak metamfetamina czy 4mmc sa dostepne, licze na mozliwosc dostania ich w nagrodach i stestowania ich, bo to dla mnie az niewiarygodne, ale nigdy sie na Escobarze nie przejechalem i uwierzylbym mu, jesli powiedzialby mi ze czarna sciana jest biala
30.05.2023, 15:56
Dawno temu próbowałem ten produkt bardzo solidny muszę koniecznie zamówić sobie jak aktualny temat prawilny?
05.06.2023, 17:22
Wyczekuje jakiś innych recenzji.
Uwielbiam aktywność na tym forum.
.......
Jak tylko będę w stanie to sam zamówię dyszke tego cudu i napiszę cos od siebie a wiem czego się spodziewać no bo to jest na pewno autentyczny mefedron.
Pozdrawiam!
Uwielbiam aktywność na tym forum.
.......
Jak tylko będę w stanie to sam zamówię dyszke tego cudu i napiszę cos od siebie a wiem czego się spodziewać no bo to jest na pewno autentyczny mefedron.
Pozdrawiam!
06.06.2023, 22:26
Produkt: LEGENDA😎
Od: KRÓL JEST TYLKO JEDEN
Ilość: okolice 2-3gr (razem z kumplem, kurwy zwinęły mi wagę, więc podaję przybliżony)
Słowem wstępu,
Produkt otrzymałem jako próbkę testową, za co najmocniej dziękuję naszemu dobrodziejowi. Czuję się zaszczycony, że jako zasłużony amator tegoż sportu miałem tą niezwykłą przyjemność
testować powrót legendy jako jeden z pierwszych. Dzięki Escobar ❤️
To co napisałem w dziale głównym były to oczywiście pierwsze wrażenia spisane podczas testów, więc do rzeczy😁
Troszku o szczuru: 41lat, ok 90kg żywego tucznika, staż siedmioletni, ostatnio spożywane co weekend głównie stimy żebracze choć nie tylko
Abyście mieli porównanie: 100 mg trójki od duszka klepie mnie konkretnie przez godzinę(jest to ostatnio b.popularny produkt, więc większość znajdzie porównanie do siebie)
Dieta zbilansowana, przyjmowane suple w postaci magnezu, żelaza, wapnia.
Pracuję fizycznie a w pracy zostawiam siódme poty.
Po wysypaniu zawartości na blat, pierwsze co obadałem zapach sortu i gdy w me kocie nozdrza dotarł ten przecudny zapach - zwariowałem. Już wiedziałem, że to jest to czego tygryski pragną od dawien dawna😎 Tego zapachu się nie zapomina, kto choć raz miał styczność z legendą, wie o czym mówię 😁
Jest intensywnie.
Materiał jest praktycznie suchy a znikoma zawartość wilgoci znika po chwili po roztarciu kartą. Kryształki nie są jakoś znacząco twarde i łatwo się kruszą.
Będąc wyposzczonym po długim czasie prohibicji u vendorów na mefedron, nie pierdzieliłem się w żadne ceregiele i od razu uderzyłem z grubej rury;
200mg sniff - bo lubię 😁, oraz zaraz po odkurzeniu węgorza - drugie tyle wsypałem do mej szczerbatej gęby i popiłem sokiem.
Smak dawki doustnej jak i samego spływu jest bardzo delikatny, nie wykręca japy wogule, co mnie całkowicie zbiło z tropu
No kurwa, iście perfetto!!👌
Położyłem się na łóżku, nalałem sobie soku do szklanicy i przeglądając sobie forum, czekałem na efekty.
Przez dłuższy czas nic się nie działo, aby po 25 minutach(specjalnie kontrolowałem czas) zaczęła zalewać wręcz mnie olbrzymia fala cudownej euforii 😍😍😍😍
Nawet dziś, gdy sobie to przypominam, to przechodzą mnie ciarki. To było coś pięknego, wręcz nierealnego ❤️
Rozlało mnie w łużeczku, ciało zrobiło się pluszowe lecz prócz tej wspaniałej serotoninki czuć było jakby przebijającą się dopaminę - tak mniej więcej mogę to opisać. Jakby mi ktoś do 3mmc nagle wstrzyknął nepa, no kurwa odleciałem do gwiazd
Nie robiłem nic prócz słuchania Britney, głaskania brzuszka i delektowania się tym stanem by po prawie dwóch godzinach stwierdzić, że to nadal klepie kozacko. Euforia nadal wyczuwalna, choć już spadła kilka leveli niżej. Jebane dwie godziny pięknej euforycznej pizdeczki. Rozjebało system 😎
Faza zaczęła wygasać po 2,5 h i nie było czuć większej ochoty na dorzutkę. Człowiek jest w takim błogostanie, że nic nie jest w stanie cię z niego zbić. Wow!!
Po tej dawce było naprawdę gruuuubo😁
Dalsze testy przebiegały już w trybie wyłącznie doustnym by ta euforia i extaza trwała nadal. I trwała🔥😍
Czegoś kurwa takiego nie doświadczyłem od prawie roku, gdy to trójka Pablo wbiła mnie w ławkę (w zasadzie to mnie i kumpla)nad jeziorem w zeszłoroczne wakacje, chociaż to 4mmc i tak przerosło tamten klimat.
Jak dla mnie, to ten sprzęt wypierdolił poza skalę. Miałem w planie zamawiać go w przyszłym tygodniu, ale poczekam jeszcze jeden tydzień, by móc go poczuć ponownie w ten sam sposób🔥🔥🔥
Escobar błagam, nie zmieniajcie tej receptury, a będę ćpał do pięćdziesiątki😎😂
Dzięki za możliwość testowania tego cuda. Sztos💪
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
07.06.2023, 03:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.06.2023, 04:01 przez kiertnik82.)
kot_kreskowy Ładna recka i już sam się nie mogę doczekać, aż do mnie doleci to cudo.
Zastanawia mnie jedna rzecz, czy tego 200mg sniffem w ogóle nie odczułeś? Bo napisałeś, że poleciał sniff i zaraz potem bombka....i poczułeś efekty po 25 minutach, to tak jakby się oral załadował, a sniff raczej zdecydowanie szybciej powinien zadziałać...Pytam, ponieważ nie mogę jeść oralnie, gdyż problemy z żołądkiem mi na to nie pozwalają i całość będzie konsumowana sniffem.
Zastanawia mnie jedna rzecz, czy tego 200mg sniffem w ogóle nie odczułeś? Bo napisałeś, że poleciał sniff i zaraz potem bombka....i poczułeś efekty po 25 minutach, to tak jakby się oral załadował, a sniff raczej zdecydowanie szybciej powinien zadziałać...Pytam, ponieważ nie mogę jeść oralnie, gdyż problemy z żołądkiem mi na to nie pozwalają i całość będzie konsumowana sniffem.