Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amanita Muscaria, czyli muchomor czerwony
28.04.2023, 16:19
@"Twilight Sparkle" chcesz to CI podeślę, jeszcze trochę mi zostało Tamten sezon był pierwszy i uzbierało się ponad 1kg suszonych muchomorów ;P
06.05.2023, 19:12
Po tym co tu piszecie w tym sezonie wybiorę się na do lasu na polowanie na muchomora
06.06.2023, 19:41
(06.06.2023, 18:55)spokoojest napisał(a): jaka dawka amanity na pierwszy raz? ile gramów kapelusza?
Sugeruję bardzo głęboko zapoznać się z tematem zanim podejmiesz decyzję o rozrywkowym spożyciu amanity.
To nie jest jakiś tam grzybek.
Poznaj ryzyka, grzyb ten wymaga specjalnego przygotowania przed spożyciem etc.
W tym wątku znajdziesz mnóstwo informacji, lecz skorzystaj też z informacji dostępnych w internecie czy też polecanych tu filmach YT.
Pamiętaj, to nie jest zabawa.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Ja przez rok się kształciłem, zdobywałem wiedzę na temat Amanity nim pierwszy raz spróbowałem.
To jest magiczny grzyb i na każdego organizm działa inaczej.
Jeżeli chcesz brać go tylko by mieć fazę i jakiś nieziemski odlot, to ten grzyb Ci tego nie da.
Jest to leczniczy grzyb, który pomaga na wiele dolegliwości... dużo by tu pisać...
Poczytaj sobie:
https://megawrzuta.pl/download/33946e17c...192bb.html
Może to bardziej Ci otworzy oczy na to co potrafi.
A w razie pytań pytaj śmiało. Doradzę i podzielę się widzą
02.07.2023, 15:21
Guten morgen grzyben
Dziś po długim czasie powracam do mikrodawkowania amanity.
Nie mam wprawdzie wagi obecnie, lecz już znam ją na tyle aby wiedzieć ile zeżreć.
Także lecimy 😁🍄🍄🍄🍄
Poniżej film. Po pierwszej rundzie mikrodawkowania miałem identyczne wrażenia jak ta pani.
Na końcu filmu pani mówi o kąpieli w wannie z amanitą, ze świeżą amanitą. Ci o tym myślicie?
Ja uważam, że spoko opcja.
Dziś po długim czasie powracam do mikrodawkowania amanity.
Nie mam wprawdzie wagi obecnie, lecz już znam ją na tyle aby wiedzieć ile zeżreć.
Także lecimy 😁🍄🍄🍄🍄
Poniżej film. Po pierwszej rundzie mikrodawkowania miałem identyczne wrażenia jak ta pani.
Na końcu filmu pani mówi o kąpieli w wannie z amanitą, ze świeżą amanitą. Ci o tym myślicie?
Ja uważam, że spoko opcja.
NIE dla OPIO !!!
02.07.2023, 15:31
A próbował ktoś muscymol żreć w celach regeneracji GABAA? Jakieś dawki, etc?
Do tej pory się amanitą specjalnie nie interesowałem, ale chyba zaczne.
Do tej pory się amanitą specjalnie nie interesowałem, ale chyba zaczne.