Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ch**ce***um.n*
03.05.2022, 10:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.05.2022, 10:41 przez Attenborough.)
Witam.
Czy temat o tym sklepie powinien istnieć na tym forum? Może choćby po to aby napisali tu poszkodowani przez ten sklep? Jaka jest skala? Bylbym pierwszy.
Jeśli temat klasyfikuje sie do działu scam - proszę o przeniesienie, ale bez bana.
Czy temat o tym sklepie powinien istnieć na tym forum? Może choćby po to aby napisali tu poszkodowani przez ten sklep? Jaka jest skala? Bylbym pierwszy.
Jeśli temat klasyfikuje sie do działu scam - proszę o przeniesienie, ale bez bana.
03.05.2022, 11:43
Jeśli zostałeś oszukany moim skromnym zdaniem się zalicza, ja obecnie nie robiłem tam żadnych zakupów.
03.05.2022, 12:08
ja już pisałem że pakowanie i dostawa to jakaś parodia pisałem na d.. forum moje posty nie zostały zatwierdzone i jeszcze w odpowiedzi dostałem wyzwiska
i jeszcze jedną rzecz musze sprawdzić i nasmaruje post taki że im się przykro zrobi
i jeszcze jedną rzecz musze sprawdzić i nasmaruje post taki że im się przykro zrobi
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
03.05.2022, 12:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.05.2022, 12:34 przez Attenborough.)
Wyglądało zbyt pięknie, aby było prawdziwe. Kilka tys. PLN, lekko ponad 200g tematu i pusta paczka. Zero ingerencji celników - dzwoniłem do firmy kurierskiej z numeru podanego na pace z zachowaniem BHP, brak informacji o kontroli ani jakichkolwiek trudnościach. Brak śladów otwierania. W odpowiedzi na reklamacje zmieszanie z błotem i ban.
Ciekaw jestem, czy ktoś cokolwiek od nich dostał?
Dlaczego inne sklepy czasem niecierpliwi userzy zmieszają z błotem na forum bezpodstawnie i jakoś ani posty nie giną, ani bany nie lecą.
Gdzie to super pakowanie na wysyłkę z NL? Na wysyłkę krajową to tak, ale nie na zagranicę. Na taką trasę jest to książkowy przykład jak nie pakować.
Drapieżnik ma o wiele większe doświadczenie, dłużej na rynku, a jednak jego paki wpadają i nikt tego faktu nie ukrywa. Na forum tego sklepu, którego nazwy lepiej nie pisać wszystko jest idealnie, nikt się nie żali. Jak to możliwe?
Ciekaw jestem, czy ktoś cokolwiek od nich dostał?
Dlaczego inne sklepy czasem niecierpliwi userzy zmieszają z błotem na forum bezpodstawnie i jakoś ani posty nie giną, ani bany nie lecą.
Gdzie to super pakowanie na wysyłkę z NL? Na wysyłkę krajową to tak, ale nie na zagranicę. Na taką trasę jest to książkowy przykład jak nie pakować.
Drapieżnik ma o wiele większe doświadczenie, dłużej na rynku, a jednak jego paki wpadają i nikt tego faktu nie ukrywa. Na forum tego sklepu, którego nazwy lepiej nie pisać wszystko jest idealnie, nikt się nie żali. Jak to możliwe?
03.05.2022, 13:54
A duże to były zamówienia? Jakiś rząd wielkosci? Rzeczywiscie dobrze zapakowane tak jak niektorzy chwalą?