Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie zioło
10.04.2022, 20:29
Najlepsze z pewnością dr. Grinspoon to jedyne ziolo które się naprawdę wyróżnia. Wygląda jak jarzębina i działa 4-6h. Kupiłem 5g w Barneysie w Amsterdamie.
Co do walorów smakowych to LA Confidential, super Silver haze, blue dream, grape ape, white Berry, hawaiian snow (boze jakie to było dobre) I white amnesia
Jakby ktoś kiedyś odwiedzał NL i potrzebowalby instrukcji gdzie kupić dobre ziolo to niech do mnie pisze na pewno pomogę
Co do walorów smakowych to LA Confidential, super Silver haze, blue dream, grape ape, white Berry, hawaiian snow (boze jakie to było dobre) I white amnesia
Jakby ktoś kiedyś odwiedzał NL i potrzebowalby instrukcji gdzie kupić dobre ziolo to niech do mnie pisze na pewno pomogę
10.04.2022, 20:32
1 Hindu kusz
2 Ultra Violet
3 purple maroc
4 Blue chees
5 haszysz z purple maroc
2 Ultra Violet
3 purple maroc
4 Blue chees
5 haszysz z purple maroc
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
10.04.2022, 20:37
Gelato, czyli jedna z odmian z największą ilością THC. No nie powiem, grubo było i trzeba było robić sobie długie przerwy między kolejnymi buchami, mimo, że świeżakiem w temacie nie jestem. jednak wolę ciut słabsze jaranie, żeby móc więcej palić
11.04.2022, 15:46
Ja mogę polecieć speed+ zasądzony i dobre były z niego plony pierwsza lufę jak zapaliłem to miałem taki efekt jakbyście dali na kanał w telewizorze którego nie ma taki szary ekran xD mocne to świństwo
14.04.2022, 13:21
White Window Haze
Po połowie jointa miałem halucynacje
AMG Haze
Fajnie ścinało z nóg
Super Lemon Haze
Najlepsze zioło dla mnie !!!
Jakoś hasz jeszcze kupiłem niepamietam jaki ale najdroższy jaki był w danym coffiku .
Joint z 0.7g jakoś to chodzić nie mogłem ale od czego jest komunikacja miejska w Hadze
Po połowie jointa miałem halucynacje
AMG Haze
Fajnie ścinało z nóg
Super Lemon Haze
Najlepsze zioło dla mnie !!!
Jakoś hasz jeszcze kupiłem niepamietam jaki ale najdroższy jaki był w danym coffiku .
Joint z 0.7g jakoś to chodzić nie mogłem ale od czego jest komunikacja miejska w Hadze
14.04.2022, 20:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.04.2022, 20:17 przez SztywnyMisza.)
5 lat temu Purple Haze to było coś pięknego
15.04.2022, 05:22
Purple Haze. Nie wiem czy najlepsze ale wiele czynników wokół sprawiło , że czas kiedy je paliłam był (prawie) najlepszy w moim życiu. Wakacje klimat morza, grupa znajomych... Coś wspaniałego
Robię kwa kwa jak kaczka