Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
08.06.2023, 16:29
doslownie kurwa escobar ma 4mmc, zamow i sprobuj, potem pisz ze nie ma xD @"Mrs.Darkness"
08.06.2023, 17:21
(08.06.2023, 10:22)kot_kreskowy napisał(a): Sam jesteś toksyczny
No przecież Esco ma. Co ty śpisz dziewczyno😉
XD przecież ze wszystkich b-k tylko Mefedronowi udowodniono toksyczność xD znaczy jedni mówią, że jest inni, że nie a jakoś przy innych b-k takich doniesień nie ma
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5771050/
08.06.2023, 17:38
Pierwszym moim faworytem był klef i tak zostało do tej pory lubię te pierdolnięcie speedu z eufo
08.06.2023, 17:51
Lukas1985
Jadałem już naprawdę wiele różnych substancji z naprawdę wielu źródeł i akurat mef jest dla mnie jedną z substancji o najmniejszym stopniu toksyczności.
Ponadto ja się Ciebie nie pytałem o zdanie i pozwól, że to ja będę wybierał co jest dla mnie najlepszą substancją.
Pozdrawiam 😎
Jadałem już naprawdę wiele różnych substancji z naprawdę wielu źródeł i akurat mef jest dla mnie jedną z substancji o najmniejszym stopniu toksyczności.
Ponadto ja się Ciebie nie pytałem o zdanie i pozwól, że to ja będę wybierał co jest dla mnie najlepszą substancją.
Pozdrawiam 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
09.06.2023, 06:11
(08.06.2023, 17:51)kot_kreskowy napisał(a): Lukas1985
Pozdrawiam 😎
Hahahaha a w jaki sposób chcesz ocenić toksyczność ? Bo masz gorszy zjazd ?
A wybieraj sobie jakie substancje chcesz mam to w głębokim poważaniu ale rób to mając rozeznanie jak co działa 🤣😂
Fajnie to działa. Naukowcy mówią toksyczny a chłop siedzieć domu i klepie sam sobie " nie wierz im na pewno nie jest toksyczny" 🤣😂
09.06.2023, 07:26
XD odbiega od tematu bo przeczy temu co Ty sądzisz. Od tego jest forum, żeby dyskutować a Ty bardzo ładnie i przykładnie wypoerasz informacje które ja przekazuje 🤣
Dla mnie to jest akurat ważne czy dana substancja jest toksyczna czy nie, no jeśli jest to nie ma sensu jej stosować skoro są podobne nietoksyczne substancje. Proste 😂
Dla mnie to jest akurat ważne czy dana substancja jest toksyczna czy nie, no jeśli jest to nie ma sensu jej stosować skoro są podobne nietoksyczne substancje. Proste 😂