Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
07.06.2023, 07:45
kiertnik82 Siemanko 😁
To nie tak, że nie odczułem. Po prostu zaaplikowałem to w tym samym momencie. Bardzo często tak robię aby podbić fazę.
Żeby wiedzieć co zadziała szybciej potrzeba zrobić pojedyncze testy zarówno sniff jak i oral. Wtedy wyniki mogą być jakkolwiek miarodajne.
Generalnie przy substancjach mmc dużo lepsze efekty uzyskamy przy podaniu oral, a najlepiej to dopupnie. Tak myślę.
Z uwagi na małą ilość tematu nie chciałem eksperymentować. Wolałem się skupić na sprawdzonych metodach.
Laga poszła tylko jedna, reszta oral.
I tak też polecam aplikować - oralnie.
To nie tak, że nie odczułem. Po prostu zaaplikowałem to w tym samym momencie. Bardzo często tak robię aby podbić fazę.
Żeby wiedzieć co zadziała szybciej potrzeba zrobić pojedyncze testy zarówno sniff jak i oral. Wtedy wyniki mogą być jakkolwiek miarodajne.
Generalnie przy substancjach mmc dużo lepsze efekty uzyskamy przy podaniu oral, a najlepiej to dopupnie. Tak myślę.
Z uwagi na małą ilość tematu nie chciałem eksperymentować. Wolałem się skupić na sprawdzonych metodach.
Laga poszła tylko jedna, reszta oral.
I tak też polecam aplikować - oralnie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
07.06.2023, 08:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.06.2023, 08:47 przez kiertnik82.)
3mmc zawsze brałem oral i jak się ładowało to poprawka sniff i robiło pięknie, natomiast 4mmc zawsze brałem sniff i było mega dobrze. Mam jednak na uwadze to, że to były inne czasy i inne sorty, gdzie 150mg mefa wypierdalało z kapci na 2 godziny Wtedy nikt nie myślał o oralu mefa, ale wiadomo jeżeli coś uwalnia sero to pokazuje pazur przy podaniu oralnym
07.06.2023, 09:35
Kurwa, pazur???
To były jebane szpony pterodaktyla😎
To były jebane szpony pterodaktyla😎
NIE dla OPIO !!!
09.06.2023, 10:25
Ile najlepiej zrobić uczuleniówki?Kilka lat temu miałem okazję spróbować
4-MMC,ale po tym co piszecie to było nic w porównaniu do tego to widać jest petarda.
4-MMC,ale po tym co piszecie to było nic w porównaniu do tego to widać jest petarda.
09.06.2023, 10:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.06.2023, 10:54 przez kiertnik82.)
cherrykokolino pizgales sniffy tego sortu, czy mówisz ogólnie o mefie?
09.06.2023, 10:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.06.2023, 10:55 przez cherrykokolino.)
Noo , to nie pvp czy jakieś piko że uczuleniowki walić
Tego sortu , pizda była konkret godzinę
(09.06.2023, 10:53)kiertnik82 napisał(a): cherrykokolino pizgales sniffy tego sortu, czy mówisz ogólnie o mefie?
Tego sortu , pizda była konkret godzinę
09.06.2023, 10:57
Zależy mi prawdziwy mef zawsze na serce mocno wjeżdżał, raz jak zajebalem 150mg to miałem uczucie gniecenia w klatce, podwyższone ciśnienie i ogólnie aż nieprzyjemnie było bo ciężko oddech było złapać, a przy cmc nawet bombki z ponad 1g takiego czegoś nie wywołują u mnie, także lepiej zawsze zrobić próbę uczuleniową czy ktoś nie ma predyspozycji do tego żeby mieć problemy zdrowotne w przypadku tej substancji
09.06.2023, 12:36
cherrykokolino napiszesz więcej ? Nigdy nie próbowałem mefa. Porównasz do cmckow ?