Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Substancje psychoaktywne poszerzające świadomość
09.06.2023, 13:54
Nie wiem jak wy, ale ja do psychodelików - najbardziej do lizergamidów - podchodzę dość rytualnie znaczy bez przesady, nie że to jakaś świętość, ale zdecydowanie wzbraniałem się przed nakurwianiem za często, calkowicie to psuje tę "magię" w moim odczuciu. Substancja psychoaktywna jak substancja psychoaktywna, ale do lizergamidów mam specjalne podejście, nie jak do większości "typowych" wyturbiaczy.
09.06.2023, 15:53
Moim zdaniem tak,po substancjach psychoaktywnych jakoś tak spostrzegam świat inaczej.Na pewno wyobraźnia bardzo się rozwija
12.08.2023, 18:41
Najlepsza jazda jest po stimach jak wydaje się człowiekowi że wszystko rozumie i w ogóle prawie dotknął sedna wszechświata i zaraz będzie pełne oświecenie a potem trzeźwieje i okazuje się że w dupie był i gówno widział a fajne obrazki z pintresta to nie są święte teksty xDDDDDD
15.08.2023, 18:38
Substancje poszerzające świadomość psychodeliki ale trzeba się najpierw się przygotować nie mieć problemów na początek polecam 4-homipt lub 4homet
15.08.2023, 19:37
@"Mrs.Darkness" pani to już wystarczy tego poszerzania. I na litość boską jakieś przecinki. O kropki nawet nie śmiem prosić. Źle się czyta takie zdanie sprawiające wrażenie napisanego na jednym wdechu.
16.08.2023, 12:12
Pierwszej takiej totalnej zmiany świadomości doznałem po 2-fdck, bardzo przyjemna substancja
12.01.2024, 18:32
Podobno umysł jest jak dupa - nieużywany ciaśnieje. Ale czy niezbędne są do tego dragi? Do poszerzenia horyzontów myślowych można użyć książek, podróży, medytacji, rozmów z ludźmi. Nie musicie ćpać żeby coś tam sobie otworzyć.