Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak grzać najlepiej alfin
03.05.2022, 11:19
Smażyłem alfę pihp
Podawałem iv
Donosowo też
Osobiście donosowo mnie rozjebało doszczętnie koledzy pomagali się do pracy pakować XD bo bałagan i speed nagły.
Żarówka jak dla mnie nic specjalnego, czuć coś, jest przyjemnie ale to nie jakieś mega wystymulowanie.
IV. Działa jak powinno, ale może za małe dawki na jeden raz dlatego też uważam że nie ma tego wow
Sorry jak nie w temacie
Podawałem iv
Donosowo też
Osobiście donosowo mnie rozjebało doszczętnie koledzy pomagali się do pracy pakować XD bo bałagan i speed nagły.
Żarówka jak dla mnie nic specjalnego, czuć coś, jest przyjemnie ale to nie jakieś mega wystymulowanie.
IV. Działa jak powinno, ale może za małe dawki na jeden raz dlatego też uważam że nie ma tego wow
Sorry jak nie w temacie
03.05.2022, 21:52
(03.05.2022, 11:19)cleankajabuza napisał(a): Smażyłem alfę pihpWłasne w temacie chciał bym żeby ktoś bardziej kumaty dał jakieś wskazówki
Podawałem iv
Donosowo też
Sorry jak nie w temacie
04.05.2022, 03:05
Panda
Najlepiej samoukiem być.
Żarówka zwykłą taka ma gwint z aluminium bodajże, bez problemu odetniesz samą końcówkę kocowke, tak zeby gwint niemal cały został i na to nakręcasz nakretke od coca-coli czy innej pepsi wczesniej robiąc w niej dziurkę i wsadzając jakaś rurkę ze "sprzęgłem".
Sypiesz alpaczina zakręcasz i bardzo powoli podgrzewasz daleko od ognia, to ma się lekko zacząć topić a nie smażyć i powinna pływać Ci taki glutek. Wciągasz dym i po kłopocie
O czywiscie to moja metoda zapraszam expertów co robiłem źle
Najlepiej samoukiem być.
Żarówka zwykłą taka ma gwint z aluminium bodajże, bez problemu odetniesz samą końcówkę kocowke, tak zeby gwint niemal cały został i na to nakręcasz nakretke od coca-coli czy innej pepsi wczesniej robiąc w niej dziurkę i wsadzając jakaś rurkę ze "sprzęgłem".
Sypiesz alpaczina zakręcasz i bardzo powoli podgrzewasz daleko od ognia, to ma się lekko zacząć topić a nie smażyć i powinna pływać Ci taki glutek. Wciągasz dym i po kłopocie
04.05.2022, 18:11
(04.05.2022, 03:05)cleankajabuza napisał(a): Panda
Najlepiej samoukiem być.
Robię podobnie tylko z tym ogonem różnie jedni żarowy drudzy mały płomyk