Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czego się boisz? - 06/09
09.06.2023, 22:35
Śmierci
Również boje się jak będę stara i brzydka i gruba boje się starości i śmierci bliskiej mi osoby
Również boje się jak będę stara i brzydka i gruba boje się starości i śmierci bliskiej mi osoby
Że znowu dostanę wypowiedzenie umowy w pracy albo po raz kolejny będą na mnie jakieś skargi i zostanę eksmitowany... Aktualnie boje się że kuratorka zrobi mi narko-testy i wyrok który mam w zawieszeniu zostanie wykonany. Luuul
10.06.2023, 10:45
Ja się boję latać, i jak miałem mały wypadek samochodowy, to przez jakiś czas bałem się jeździć jako pasażer.
10.06.2023, 10:52
Ponadto że boje sie śmierci boje sie jeszcze całej tej nie bożej alfowej psychozy przez ktirą niejednokrotnie odgrywały sie dantenskie sceny okupione sporymi stratami
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
10.06.2023, 12:37
(10.06.2023, 10:19)fiodor napisał(a): Muszę dodać to co Maniek napisał, śmierć bliskich mi osób, bardziej boje się ich śmierci niż swojej... Takie skrzywienie
Skrzywieniem bym tego nie nazwał. Ja również bardziej boję się śmierci bliskich mi osób niż swojej własnej. Właściwie jeśli chodzi o mnie - to nie boję się własnej śmierci.