Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
10.06.2023, 11:25
baskabarbara dziwne pytanie od kogos, kto pisze o konkretnej substancji, ze jej nie zazyje. A nie zna dzialania. Od tego wlasnie biora sie stereotypy i demonizowanie pewnych substancji na korzysc innych.
YOUR ATTORNEY
12.06.2023, 15:02
Znałem kilku helupiarzy i każdy skończył tak samo - ważąc 40kg, leżąc w łóżku a następnie bezpowrotnie odchodząc w objęcia morfeusza - dlatego nigdy w życiu nie tknę opiatowej królowej bo wiem że zacisnęłaby na mnie swoje szpony.
Podobnie mi się widzi z alfą - było mi znanych kilku amatorów i każdy wylądował na odwyku przez schizy i uzależnienie. Nie wątpię że jak się używa z głową to da radę normalnie funkcjonować ale po prostu mam obawy czy ja byłbym w stanie z taką głową podejść do alfy, stimy już raz zacisnęły na mnie swoje łapy i po wyjściu z uzależnienia na własną rękę nie wiem czy alfa nie zasmakowałaby mi aż za bardzo
Podobnie mi się widzi z alfą - było mi znanych kilku amatorów i każdy wylądował na odwyku przez schizy i uzależnienie. Nie wątpię że jak się używa z głową to da radę normalnie funkcjonować ale po prostu mam obawy czy ja byłbym w stanie z taką głową podejść do alfy, stimy już raz zacisnęły na mnie swoje łapy i po wyjściu z uzależnienia na własną rękę nie wiem czy alfa nie zasmakowałaby mi aż za bardzo
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
KoneserTanichWin to lepiej sobie odpuść Alfę. Mówire z Własnego doświadczenia. Dopóki nie spróbowałem alfy vapo nigdy nie miałem problemu ze stimami, aż się wydarzył sampel od designer.... Lelpiej nie próbować jak masz słaba wolę
12.06.2023, 16:59
Przenigdy krwa nie tkne hery chocby to byl 9st narko na rynku
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
12.06.2023, 17:47
(12.06.2023, 16:47)fiodor napisał(a): KoneserTanichWin to lepiej sobie odpuść Alfę. Mówire z Własnego doświadczenia. Dopóki nie spróbowałem alfy vapo nigdy nie miałem problemu ze stimami, aż się wydarzył sampel od designer.... Lelpiej nie próbować jak masz słaba wolę
To nawet nie tyle kwestia słabej woli, z relacji wiem jak alfa potrafi wciągnąć a jeżeli udało mi się jak idiocie od 3cmc uzależnić to od tego na pewno byłby tylko jeden mały krok. Wolę mam w miarę mocną, gorzej z zahamowaniami
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
12.06.2023, 18:03
Nie byłem w sytuacji gdzie ktos przybierdala here lub ma. Cale szczęście bo znając życie pewnie bym nie odmówił... A z alfa no to ciężko jest, na suchara mam wrażenie ze wszyscy na mnie patrza hehe a po alfie loo panie to sie dopiero teorie spiskowe rodzą, po 2 dniach jestem przekonany ze wszyscy mnie podsłuchują wiec po chacie na paluszkach, nie wychodze poza dom bo "oni wiedzą". Jazdy typu dzis wieczorem kryminalna będzie i wędrowanie od okna do okna, wiec jebniecie na łeb solidne. Śmiałem się jak czytalem komentarze o wkrętach na alfie, juz uśmiech zniknol z pyska i zastanawiam się co zrobić z ta alfa jakos zredukować te uboki, bo w pudelku usmiecha sie do mnie parę g, a przeciez nie daruje jej ale to na weekend. Dziś grzecznie Paciorek, bromo i spać
ByleJaki
12.06.2023, 20:21
Ja też próbowałam alfę i dawała takie schizy i paranoje że nie ciągnie mnie do niej a jesli chodzi o opiaty to miałam okazję testować oxy to ciaglo do tego ścierwa czułam po tym taki spokój ale skręt to już nie jest taki przyjemny trzymać najlepiej się z daleka i od mocnych stimow i od opiatów
25.06.2023, 10:15
Zdecydowanie Krodyla . Choc pewnie nawet bym nawet nie wiedzial ze go spożyłem jak bym zaopatrzyl u chujowego dilera z ulicy i sprzedal mi tego smiecia
25.06.2023, 10:40
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?