Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
10.06.2023, 12:30
baskabarbara nie, nie jest słaby, po prostu nie jest podobny do oryginalnego hex-enu w działaniu.
10.06.2023, 20:21
baskabarbara działa trochę dłużej, ale idzie bardziej w kierunku pustego stima, i moim zdaniem o wiele łatwiej przesadzić i się przetyrać niż oryginalnym NEH.
11.06.2023, 19:50
baskabarbara polecam watek tematyczny "Hexen Analogue - Opinie o produkcie" w dziale Escobar.store, tam dowiesz sie wszystkiego o tym odczynniku, a pierwsze recenzje maja juz ponad rok
11.06.2023, 20:39
(10.06.2023, 20:21)horsii napisał(a): baskabarbara działa trochę dłużej, ale idzie bardziej w kierunku pustego stima, i moim zdaniem o wiele łatwiej przesadzić i się przetyrać niż oryginalnym NEH.
Tutaj się zgodzę z horsiim
14.06.2023, 19:06
Spiszę swój bardzo zgeneralizowany trip raport - ogólnie NEP bardzo spoko ale nudzi się przy dłuższych zabawach bo nie jebie tak fajnie po bani po np 12 godzinach tak jak, przykładowo, 3cmc
Dodatkowo kurewsko bawią mnie schizy w postaci widzenia osób/postaci/sylwetek ludzkich po zmroku, wieczorem będąc z psem na spacerze widziałem przez jakieś dobre 150m drogi sylwetkę jakiegoś ziomka idącego w moją stronę, dopóki nie zbliżyłem się na około 10m koleś był jak najbardziej zauważalny (brak oświetlenia na ulicy)
Dodatkowo po nocy, wychodząc na fajkę, widziałem u sąsiada sylwetki 2-3 osób, jedna w pół kucu, opierająca się o samochód plecami, druga stojąca pod drzwiami, trzecia stojąca na podjeździe, w sumie odległość jakieś 30-40m ode mnie. Najlepsza była sama świadomość tego, że wiem, że ich tam nie ma mimo tego co widziałem
Dodatkowo kurewsko bawią mnie schizy w postaci widzenia osób/postaci/sylwetek ludzkich po zmroku, wieczorem będąc z psem na spacerze widziałem przez jakieś dobre 150m drogi sylwetkę jakiegoś ziomka idącego w moją stronę, dopóki nie zbliżyłem się na około 10m koleś był jak najbardziej zauważalny (brak oświetlenia na ulicy)
Dodatkowo po nocy, wychodząc na fajkę, widziałem u sąsiada sylwetki 2-3 osób, jedna w pół kucu, opierająca się o samochód plecami, druga stojąca pod drzwiami, trzecia stojąca na podjeździe, w sumie odległość jakieś 30-40m ode mnie. Najlepsza była sama świadomość tego, że wiem, że ich tam nie ma mimo tego co widziałem
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
14.06.2023, 20:56
Ja tak miałam po alfie ale po nepie czy po hexenie jak się nie śpi z 4 dni to już zaczynają się takie schizy
14.06.2023, 21:01
Najlepsze jest to że to wcale nie były ciągi po 4 czy nawet 3 dni, może 24-30h na temacie zataczałem w momencie opisywanych schiz
Co cię nie zabije może mocno upośledzić