Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Narkotyki i prawo
27.05.2023, 22:22
Szkoda dzikich zwierząt które mogłyby się na to natknąć
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
11.06.2023, 10:49
Z tego wynika, że tylko posiadanie jest karalne a zażywanie już nie. Dlatego trzeba szybko zużyć towar waląc duże dawki
Mnie ostatnio zatrzymała policja i miałem przy sobie z 4g Cherry - skłuli mnie i zabrali na komisariat, tam dali do sprawdzenia w laboratorium co to za substancja i nic nie wykazało. Potem przeszukanie mieszkania w którym nic nie znaleźli i wypuścili mnie jakby nic się nie wydarzyło.
Stracone tylko 5 godzin
Pytanie: czy tylko niektóre RC testy wykrywają? Jak to jest? Wie ktoś?
Stracone tylko 5 godzin
Pytanie: czy tylko niektóre RC testy wykrywają? Jak to jest? Wie ktoś?
11.06.2023, 15:05
Też byłem w szoku. Ale i też mega zadowolony jak powiedzieli, że nic nie wykazało, nie jest to substancja zakazana
11.06.2023, 15:53
Up
Niesamowita historia tak barszo że aż phełka merda wymownie ogonkiem ze zdumienia gdy jej to czytam nawet jesc przestala tak ja porwala cala ta rozkmina jakkolwiek wymknales sie czarnej dziurze jak by nie patrzec
Niesamowita historia tak barszo że aż phełka merda wymownie ogonkiem ze zdumienia gdy jej to czytam nawet jesc przestala tak ja porwala cala ta rozkmina jakkolwiek wymknales sie czarnej dziurze jak by nie patrzec
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
11.06.2023, 19:32
a na wyniku badan z labo nie czeka sie w chuj czasu? tak dlugo, ze w 90% przypadkow juz zapominasz ze byles trzepany z powodzeniem przez psiarnie? XD