Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal
03.05.2022, 06:53
Ze względu na małą ilość nadesłanych prac, zastanawiamy się nad przedłużeniem terminu oddawania projektów koszulek do oceny.
Co za lenie nagrody za pisanie dostali, to nie chce im się pobawić w robienie jakichś fajnych koszulek i zdobyć kolejne fajne nagrody do roboty!
Co za lenie nagrody za pisanie dostali, to nie chce im się pobawić w robienie jakichś fajnych koszulek i zdobyć kolejne fajne nagrody do roboty!
03.05.2022, 12:57
(03.05.2022, 06:53)Maniek napisał(a): Ze względu na małą ilość nadesłanych prac, zastanawiamy się nad przedłużeniem terminu oddawania projektów koszulek do oceny.
Według mnie nie powinna być zmieniana długość trwania bo kto mial zrobić ten zrobił. tylko po prostu zrobić drugą edycję za rok np jakbedzie więcej użytkowników.
Bo tak to bez sensu przedłużać i czekac az jedna dwie pracę dojdą pozdro!
03.05.2022, 13:29
(03.05.2022, 06:53)Maniek napisał(a): Ze względu na małą ilość nadesłanych prac, zastanawiamy się nad przedłużeniem terminu oddawania projektów koszulek do oceny.
Ja gdybym miał sprzęt to bym mógł się pobawić, a takto dupa. Może inny konkurs pozwoli mi się wykazać.
03.05.2022, 21:22
Powinniście dać czas minimum do 15 mają by było więcej użytkowników i więcej prac popieram to rozwiązanie
04.05.2022, 03:31
Może dać czas np do końca maja ale bardziej nagłaśniać jakoś ten konkurs wśród znajomych, rodzin, matek i kuzynostwa?
Serio. Myślę, że dłuższy czas może poskutkować naprawdę kozackimi projektami, tylko trzeba jakiś baner walnąć na samym wejściu na stronkę )))
Ja gdyby nie to, że akurat na czacie @"PUDZILLA" chyba coś wspomniał to dowiedziałbym się cudem może z nudów przeglądając wszystkie działy forum
Serio. Myślę, że dłuższy czas może poskutkować naprawdę kozackimi projektami, tylko trzeba jakiś baner walnąć na samym wejściu na stronkę )))
Ja gdyby nie to, że akurat na czacie @"PUDZILLA" chyba coś wspomniał to dowiedziałbym się cudem może z nudów przeglądając wszystkie działy forum
04.05.2022, 23:48
To jest wkoncu przedłużony ten konkurs bo prawie kończę pracę
I nie wiem czy zdążę
I nie wiem czy zdążę