Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Narkotyki i prawo
11.06.2023, 19:44
Ciekawe. Ktoś bardziej zorientowany w tym temacie się wypowie? Bardzo zagadkowe to jest...
11.06.2023, 20:07
wwojtuss Jak ja zaliczyłem przypał z 0,1g 3-mmc to po prawie 3 miesiącach dopiero to poleciało na GC/MS czy tam LC/MS, nie pamiętam już.
też mnie to zastanawia, nie żeby coś ale dziwnie ta historia brzmi. A najbardziej zastanawia mnie kwestia jak 3-cmc mogło nie wyjść jako mefedron/meth.
też mnie to zastanawia, nie żeby coś ale dziwnie ta historia brzmi. A najbardziej zastanawia mnie kwestia jak 3-cmc mogło nie wyjść jako mefedron/meth.
12.06.2023, 17:32
Dlatego się pytam. W takim razie coś magicznego musiało się odjebać.
Towar robił robotę, wiec to nie wina towaru
Towar robił robotę, wiec to nie wina towaru
13.06.2023, 22:40
Dla mnie to trochę komiczne zażywać możesz posiadać już nie. To gdzie tutaj logika żeby zażyć najpierw musisz posiadać. Jestem zdania że alkohol jest też używkową i powinno być takie samo prawo jak przy narkotykach. Wtedy by był jakiś sens logiczny według mnie
18.12.2023, 12:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.12.2023, 12:26 przez Lifeisbrutal.)
Mam pytanie może głupio zabrzmi ale pytam całkiem serio. Przechodząc do sedna sprawy dostałem pozew cywilny za długi za różne sprzety z tego co wywnioskowałem przejął to jakiś bank i tak jakby kredyt był wzięty na pokrycie kosztów i że ja mam to spłacić koszta są poda itp tylko nie ma żadnych dokumentów potwierdzających sprawe dołączonych do tego. Pytanie moje brzmi odnośnie dragów czy mogą zrobić coś takiego jak doprowadzenie sądowe i ewentualny kipisz na jakieś tam podstawie czy nie ma opcji? Pytam bo pierwszy raz mam taką sytuacje. Co się stanie jeśli tego nie zapłace? mam już papuge załatwiać czy co robić?
Ps. Miał ktoś może podobną sytuacje? Jak się skończyła
Ps. Miał ktoś może podobną sytuacje? Jak się skończyła
18.12.2023, 12:25
Lifeisbrutal w skrócie. Za długi nie idzie się do paki. Nie zrobią żadnego doprowadzenia. Ewentualnie komornik cię może ścigać. Takie mamy prawo
21.01.2024, 18:23
Lifeisbrutal jeśli nie zapłaciłeś nawet 1 raty to trochę lipa może być. Zależy co brałeś jak mniemam na raty jakieś rtv agd żeby do Żyda poszło. Jak to drogie sprzęty to dożywocie za wyłudzenie a tak serio lepiej się skontaktuj i dogadaj. Zapłać jedna czy dwie raty i wtedy możesz spać spokojnie tylko co jakiś czas bym wpłacał jakieś drobne
21.01.2024, 18:38
(13.06.2023, 22:40)Amnezja napisał(a): Dla mnie to trochę komiczne zażywać możesz posiadać już nie. To gdzie tutaj logika żeby zażyć najpierw musisz posiadać. Jestem zdania że alkohol jest też używkową i powinno być takie samo prawo jak przy narkotykach. Wtedy by był jakiś sens logiczny według mnie
To chodzi o to żeby ludzie nie umierali ze strachu przed szukaniem pomocy kiedy się poćpają. Poza tym wyobraź sobie że ofiara dosypania czegoś do drina tak samo łamie prawo jak gość co jej czegoś dosypał. Bez sensu co?