Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Witam
31.07.2023, 02:26
SZUKAM, SZUKAM WYSZUKUJĘ "kajabuza" i stwierdzam, że...
ZABRANIA SIĘ:
.
.
.
.
.
.
.
Tak na forum Dopal będzie administracja miała w sygn. coś mniej więcej:
ZABRANIA SIĘ:
-pisania podobnie do Kajabuzy, bo to jest równoznaczne z tym, że to Ty jesteś. BAN
-jeśli nie wiesz jak nie pisać jak Kajabuza sprawdź jego posty
-Bycia zbyt aktywnym, żeby nie zabrać sampli sprzed nosa takich "BOSSUF" JAK (głu)pot_wszemszkodzi, animeanibeanikukurykudzilla i innym.
-odstawania od reszty jakimś osobistym spoko "byciem" .
-zabrania się zakładania konta jeśli nie Będziesz podobnie pisał jak 99% userów.
Admin co Kajabuza zrobił, że ludzie tak go nienawidzą? Dziwię się, bo nie trzeba być geniuszem, a tylko idiota chyba stwierdził by, że szkodził Forum.
NIE. NA TĘ CHWILĘ JESTEM NIEMAL PEWIEN, ŻE SZKODZIŁ LUDZIOM I ŚMIECIOM KTÓRYCH COŚ W NIM BOLAŁO.
W grupie to bułka z masłem tak narobić jednej bezbronnej osobie koło pióra, a wiele na to wskazuje.
A może naszej obrażalskiej Balbince kici kreskowej zwrócił uwagę o dawkę?
Specjalnie starałem się pisać Jego stylem, bo mi się podoba i mam pierdolone prawo się wzorować na Nim.
Nie jestem Nim. (nim jestem dla zdezelowanych dyń)
POWINNIŚCIE SIĘ LECZYĆ NA KAJOFOBIĘ
Admin przez tych nierobów samplarzy kto wie.. niedługo tak jak na dopku admini mają w sygnaturze ZABRANIA SIĘ:
.
.
.
.
.
.
.
Tak na forum Dopal będzie administracja miała w sygn. coś mniej więcej:
ZABRANIA SIĘ:
-pisania podobnie do Kajabuzy, bo to jest równoznaczne z tym, że to Ty jesteś. BAN
-jeśli nie wiesz jak nie pisać jak Kajabuza sprawdź jego posty
-Bycia zbyt aktywnym, żeby nie zabrać sampli sprzed nosa takich "BOSSUF" JAK (głu)pot_wszemszkodzi, animeanibeanikukurykudzilla i innym.
-odstawania od reszty jakimś osobistym spoko "byciem" .
-zabrania się zakładania konta jeśli nie Będziesz podobnie pisał jak 99% userów.
Admin co Kajabuza zrobił, że ludzie tak go nienawidzą? Dziwię się, bo nie trzeba być geniuszem, a tylko idiota chyba stwierdził by, że szkodził Forum.
NIE. NA TĘ CHWILĘ JESTEM NIEMAL PEWIEN, ŻE SZKODZIŁ LUDZIOM I ŚMIECIOM KTÓRYCH COŚ W NIM BOLAŁO.
W grupie to bułka z masłem tak narobić jednej bezbronnej osobie koło pióra, a wiele na to wskazuje.
A może naszej obrażalskiej Balbince kici kreskowej zwrócił uwagę o dawkę?
Specjalnie starałem się pisać Jego stylem, bo mi się podoba i mam pierdolone prawo się wzorować na Nim.
Nie jestem Nim. (nim jestem dla zdezelowanych dyń)