Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nagrody za aktywność
13.06.2023, 17:51
kot_kreskowy 4? Było ich spokojnie z 15, bo jakieś tam mu zostały jeszcze niezbanowane o których nie wiemy. Jak nie więcej. 4 konta to on raz miał zbanowane w ciągu jednego dnia.
15.06.2023, 09:46
Też uważam że dobrze byłoby wprowadzić jakieś ograniczenia co do tych multikont, ostatnio dużo ich tu było wypadało by ujebac im taką opcję ćpania za darmo i nic nie wnoszenia na forum, w dodatku robiąc dodatkowy młyn w postaci gówno postów które nic nie wnoszą
15.06.2023, 09:55
Chciałbym tylko zauważyć, że my tu "dzielimy skórę na niedźwiedziu" a na koniec i tak nic z tego może nie wyjść, bo jeśli w zamuan za nagrody -piszą recki, to tak jakby przestrzegają regulaminu, a nie oszukujmy się, sponsorowi nagród zależy na tym aby wpadało jak najwięcej recenzji, opini
Tak tylko luźno myślę.
Tak tylko luźno myślę.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
15.06.2023, 17:02
Rozmawiałem z Adminem i udało się przekonać go do wprowadzenia progu, o którym wcześniej pisaliśmy w tym wątku. Teraz pozostała jedynie kwestia ustalenia z nim jaki to miałby być próg, jeśli chodzi o rangę czy ilość punktów reputacji.
18.06.2023, 09:24
(15.06.2023, 19:32)C84S napisał(a): Może zrobić jakąś ankietę? W końcu demokracja
Demokracja nie zawsze odzwieciedla potrzeby ludu, a wybory mogą zostać sfingowane.
Tu potrzeba sprawiedliwego sędziego, który weźmie pod uwagę potrzeby zarówno samplarzy jak i antysamplarzy😎
NIE dla OPIO !!!