Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
15.06.2023, 21:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.06.2023, 21:41 przez SztywnyMisza.)
Escobar fajnie jakbyś teraz zrobił wisienkę na 4mmc jak za starych czasów u kołka
15.06.2023, 21:55
SztywnyMisza ototototo 4mmc plus jakis analog hexen lub a-phip i kurwa kozak w chuj
16.06.2023, 08:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.06.2023, 08:45 przez wiktororban01.)
Albo ogarnij pFPP (pochodna piperazyny) i zrób Exclusive Cocolino jak za starych dobrych.
Zdecydowanie przydałoby się dobre apihp bo kombinuje nad zrobieniem soli Plan B. Ale potrzeba takiego sortu gdzie jest ocean dopaminy i kałuża noradrenaliny żeby nie męczyło. Narazie mam apihp z innego źródła ale są podejrzenia że jest to a-php zamiast a-pihp, więc efekty mogą być niemiarodajne
Zdecydowanie przydałoby się dobre apihp bo kombinuje nad zrobieniem soli Plan B. Ale potrzeba takiego sortu gdzie jest ocean dopaminy i kałuża noradrenaliny żeby nie męczyło. Narazie mam apihp z innego źródła ale są podejrzenia że jest to a-php zamiast a-pihp, więc efekty mogą być niemiarodajne
16.06.2023, 12:34
Nie próbowałem PHP @"olancucki" nie widziałem też tego w sklepach, to mocniejsza czy słabszą odmiana ?
19.06.2023, 12:15
Ej przymierzam się na zakupki.
Mam na celowniku methkę i mephedrone.
Jest sens zamawiać oba naraz? Czy działanie jednego nie powoduje tolerki na drugie?
W sumie zamawiam jeszcze w sierpniu to może sobie rozłożyć teraz Piko, a potem Mefik?
Na ile starczy 3g Piko? Bo nie chcę za dużo.
Mam na celowniku methkę i mephedrone.
Jest sens zamawiać oba naraz? Czy działanie jednego nie powoduje tolerki na drugie?
W sumie zamawiam jeszcze w sierpniu to może sobie rozłożyć teraz Piko, a potem Mefik?
Na ile starczy 3g Piko? Bo nie chcę za dużo.