Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Venomy(?) i zolty talerz z przedziałką
17.06.2023, 13:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.06.2023, 13:59 przez kot_kreskowy.)
Piguły na kwasie? Może być grubo😁
Możliwe że venom, podobne do stwora xd
Jeśli ktoś to bije lokalnie i jeszcze milion kilometrów stąd, to niekoniecznie w sieci cokolwiek znajdziesz.
Możliwe że venom, podobne do stwora xd
Jeśli ktoś to bije lokalnie i jeszcze milion kilometrów stąd, to niekoniecznie w sieci cokolwiek znajdziesz.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
17.06.2023, 14:10
zielony venom jeden skonsumowany, obecnosc MDMA, ilosc nieznana, tester od pvp
zolty z przedziałką, bez wzorków, "on chyba na fenylce jakiejs, 2cb troche" po takiej jednej troche *kwasowo* jakkolwiek mialoby to brzmiec, niestety szczura nie bylo przy mnie i nie badalem jego efekty
te venoomy (zielone) mowi ze legit mdma, ale slabe ok. 150
nie biore odpowiedzialności za moje szczury
zolty z przedziałką, bez wzorków, "on chyba na fenylce jakiejs, 2cb troche" po takiej jednej troche *kwasowo* jakkolwiek mialoby to brzmiec, niestety szczura nie bylo przy mnie i nie badalem jego efekty
te venoomy (zielone) mowi ze legit mdma, ale slabe ok. 150
nie biore odpowiedzialności za moje szczury
17.06.2023, 15:42
Ej, teraz sobie coś przypomniałem😁
Kiedyś, ale to było bardzo dawno już, kilka lat, miałem pigułę która tak właśnie w klimatach kwasowych/psychodelicznych trochę robiła
Spowolnione ruchy i dużo kolorków.
Nie pamiętam skąd to było, może jakiś sampel od kolka, chuj wie.
Kiedyś, ale to było bardzo dawno już, kilka lat, miałem pigułę która tak właśnie w klimatach kwasowych/psychodelicznych trochę robiła
Spowolnione ruchy i dużo kolorków.
Nie pamiętam skąd to było, może jakiś sampel od kolka, chuj wie.
NIE dla OPIO !!!
17.06.2023, 18:03
moj mentor tez mnie zapewnia, ze to sa kwasowe grochy, zostawie po jednym dla siebie i ktoregos razu spisze trip raport, chyba taka ilosc nada sie na jakis artykul
17.06.2023, 19:29
Zostaw po dwie. Posłuchaj kota😎
NIE dla OPIO !!!
21.06.2023, 19:10
no i wyszło na tyle, że wszystkie na mdma, ten z przedziałką sam zjadłem (ostatni raz empatogen jadlem 7 tyg temu) i szacuje go na ok. 120-140mg mdma
venomy zjedli kumple, come up byl ostro wyczuwalny, ale lagodny peak, w moim przypadku bylo wszystko lagodnie, wiec venomy nieco mocniejsze
niestety nie byly na kwasie
venomy zjedli kumple, come up byl ostro wyczuwalny, ale lagodny peak, w moim przypadku bylo wszystko lagodnie, wiec venomy nieco mocniejsze
niestety nie byly na kwasie
24.06.2023, 20:42
Miałem podobne ( Południe PL ) koło marca, wygląd (wytłoczenie identyczne) jakby bardziej blade niż na Twoim zdjęciu, deklarowane 200mg pamiętam, że była moc. Klatkował obraz konkretnie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !