Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
Ja juz pierdole petycje o wieksze eczniki papierowe odrzucili niby dziennnie sprzatam ale raz lampe uv wlaczylemm....jest wyjebanea dooal do tego choc szkoda mieszac ed mniena zejsciu buvh i wlosy liczysz nawet jak lysy jestes. Czlowieku kiedy tu odt bylsm i.pidalem to mowi samo za siebie a nie mam kogo poczestowaca patuowi co pod sklepem wysiaduja i polskiego wlada tylko znaja unikam
Co do speed eufo mi bardziej na eufo sida alejest fajnis zbalansowane to nie ye czasy ze po rajce zakurwie bez opamietania. Na balety na gadke itp domu nie posorzatasz to nie nep
Co do speed eufo mi bardziej na eufo sida alejest fajnis zbalansowane to nie ye czasy ze po rajce zakurwie bez opamietania. Na balety na gadke itp domu nie posorzatasz to nie nep
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
13.06.2023, 04:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.06.2023, 04:45 przez kot_kreskowy.)
(12.06.2023, 15:08)dekadan89 napisał(a):
Testy ja jebie
Piekna pizda
Zdecydowanie 😎
Co jest do chuja???
Tyle czasu czekaliśmy na prawilnego mefa, a gdy już się pojawił to ledwie dwie opinie i 5 stron koniowania się pod te właśnie opinie.
Żenada
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
13.06.2023, 16:51
Czuć w tym dopaminę chociaż tyle żeby był w miarę clearhead? Właśnie chde zamawiać 25, na test i zastanawiam się czy czegoś dopaminowego nie dokupić do tego
Nie ma huja..zamówię jeszcze do tego apihp i zrobię coś w stylu starego Planu B z czasów pierwszych stacjonarnej...tam był mef z malutka szczypta mdpv ale myślę że apihp się sprawdzi vawedt lepiej bo działa krócej i mniej noradrenaliny w niej jest...najpierw stestujd sama czworke w później z dodatkiem apihp..powiedzmy 100mg MMC plus 25mg apihp...zależy mi na podbiciu dopaminy przy jak najmniejszym ubokach..jeśli apihp zadziała synergicznie z czworka to może nawet 20mg stuknie...pamiętacie stary Plan B? Tosz to przebijało nawet exclusive kokolino..god mode i clear her pełna pizda plus mefedronowy błogostan heh
Nie ma huja..zamówię jeszcze do tego apihp i zrobię coś w stylu starego Planu B z czasów pierwszych stacjonarnej...tam był mef z malutka szczypta mdpv ale myślę że apihp się sprawdzi vawedt lepiej bo działa krócej i mniej noradrenaliny w niej jest...najpierw stestujd sama czworke w później z dodatkiem apihp..powiedzmy 100mg MMC plus 25mg apihp...zależy mi na podbiciu dopaminy przy jak najmniejszym ubokach..jeśli apihp zadziała synergicznie z czworka to może nawet 20mg stuknie...pamiętacie stary Plan B? Tosz to przebijało nawet exclusive kokolino..god mode i clear her pełna pizda plus mefedronowy błogostan heh
13.06.2023, 22:12
Jeśli będziesz miał dobra pihp to uważam ze proporcje 4:1 są za duże. Przy 300mg to już 75mg alfy wiec mocne przestymowanie może być dla użytkownika cmc, rozumiem ze inne szczury będą to tez testować.
Robiłem coś takiego z 4cmc taki mix. Optymalnie. Było 15 na 100 euforyka. A i tak jak jakiś szczur był przyzwyczajony do 0.3 - 0.4g na raz to był wg mnie aż nadto pobudzony.
Dodatkowo 4mmc jest bardziej speedowe wg mnie, na pewno nosem.
Druga rzecz pozostająca stymulacja/nerwowość po alfie (po ustaniu tych najprzyjemniejszych efektów) utrzymuje się dużo dłużej niż ta po mmc, wiec jak się poleci więcej dorzutke to może być nieprzyjemnie.
Takie moje argumenty
Robiłem coś takiego z 4cmc taki mix. Optymalnie. Było 15 na 100 euforyka. A i tak jak jakiś szczur był przyzwyczajony do 0.3 - 0.4g na raz to był wg mnie aż nadto pobudzony.
Dodatkowo 4mmc jest bardziej speedowe wg mnie, na pewno nosem.
Druga rzecz pozostająca stymulacja/nerwowość po alfie (po ustaniu tych najprzyjemniejszych efektów) utrzymuje się dużo dłużej niż ta po mmc, wiec jak się poleci więcej dorzutke to może być nieprzyjemnie.
Takie moje argumenty
13.06.2023, 22:41
Proszę od tego momentu pisać jedynie recenzje i opinie na temat "4-MMC Original" po badaniach tego odczynnika, bo ktoś zainteresowany będzie chciał przeczytać opinię o sorcie i będzie musiał wertować kilka stron, żeby znaleźć jakieś konkretne info.
Na temat miksów możecie sobie porozmawiać w tym wątku: https://dopal.org/thread-466.html
Następne zbędne posty zostaną usunięte.
Na temat miksów możecie sobie porozmawiać w tym wątku: https://dopal.org/thread-466.html
Następne zbędne posty zostaną usunięte.
17.06.2023, 16:47
A ja zamiast śmieciowych postów wrzucę śmieciową opinię😎
wwojtuss
Bardzo mi przykro, turborecki nie będzie nad czym sam ubolewam.
Piątka ojebana w dobę.
No cóż...nie zawsze jest pierwszy maja i niestety tolerancja swoje robi😢
Dwa tygodnie to zdecydowanie za mało by odczuć ponownie legendę tak jak powinno się czuć.
Duszkowe stimy spożywane tydzień temu też tu zapewne nie pomogły...
Nawet gdy wjebałem prawie grama na raz to odczułem może połowę tych pięknych emocji co ostatnio.
Testowałem też PR i jednak słabo, oral to oral. Najskuteczniejsza metoda na ten sort.
Owszem, było miło i zajebiście, ale fajerwerki wybuchły dwa tygodnie temu gdy testowałem ten sort pierwszy raz.
Dodam tylko że ćpam weekendowo, utrzymuję formę i suplementację oraz odżywiam się bardzo dobrze więc ci co klefa tłuką w tygoniu po kilka razy raczej nie mają tu czego szukać.
Sprzęt zajebisty, lepszy zdecydowanie od niejednej czwórki ale potrzeba długich przerw by odbudować tolerkę, która pozostaje nieugięta. To suka😎
Polecam w chuj❤️
Dzięki Esco🤘
KRÓL JEST TYLKO JEDEN!
wwojtuss
Bardzo mi przykro, turborecki nie będzie nad czym sam ubolewam.
Piątka ojebana w dobę.
No cóż...nie zawsze jest pierwszy maja i niestety tolerancja swoje robi😢
Dwa tygodnie to zdecydowanie za mało by odczuć ponownie legendę tak jak powinno się czuć.
Duszkowe stimy spożywane tydzień temu też tu zapewne nie pomogły...
Nawet gdy wjebałem prawie grama na raz to odczułem może połowę tych pięknych emocji co ostatnio.
Testowałem też PR i jednak słabo, oral to oral. Najskuteczniejsza metoda na ten sort.
Owszem, było miło i zajebiście, ale fajerwerki wybuchły dwa tygodnie temu gdy testowałem ten sort pierwszy raz.
Dodam tylko że ćpam weekendowo, utrzymuję formę i suplementację oraz odżywiam się bardzo dobrze więc ci co klefa tłuką w tygoniu po kilka razy raczej nie mają tu czego szukać.
Sprzęt zajebisty, lepszy zdecydowanie od niejednej czwórki ale potrzeba długich przerw by odbudować tolerkę, która pozostaje nieugięta. To suka😎
Polecam w chuj❤️
Dzięki Esco🤘
KRÓL JEST TYLKO JEDEN!
NIE dla OPIO !!!
17.06.2023, 17:04
Ja właśnie czekam na 50g a też mam dwa tygodnie przerwy. Mhmm ciekawe co to pokaże. Różni się to dużo od dostępnych różnych "analogów" czwórki?
17.06.2023, 17:22
wiktororban01
Dużo się różni. To ORYGINAŁ KURWA😎
Analogi 4mmc pobierałem ostatnio od mefista i one nawet nie miały do tego podjazdu. Zresztą i tak chyba nikt teraz nie ma analogów. No nie liczę tej ukraińskiej kurwy, ale to wolałbym odrąbać sobie maczetą kutasa a niżeli cokolwiek tam zamówić
Dużo się różni. To ORYGINAŁ KURWA😎
Analogi 4mmc pobierałem ostatnio od mefista i one nawet nie miały do tego podjazdu. Zresztą i tak chyba nikt teraz nie ma analogów. No nie liczę tej ukraińskiej kurwy, ale to wolałbym odrąbać sobie maczetą kutasa a niżeli cokolwiek tam zamówić
NIE dla OPIO !!!
17.06.2023, 21:52
Brałem 3mmc a 4mmc prawilnego nie było mi dane spróbować.Jakie są proporcje względem działania na dopaminę/serotoninę?Jaki to ma profil?Do czego najbardziej podobne z ketonow?