Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP i zolpidem - zamiast uśpić dał niezłą banię
18.06.2023, 02:34
A więc tak, żeby się za bardzo nie rozpisywać
Leciałem sobie na nepie jakoś 36h, około 5:30 wczoraj (tj. 17.06) zarzuciłem sobie 10mg zolpidemu żeby się uśpić bo trzeba było wstać o 10 i prowadzić
Zamiast zasnąć (zerowa tolerka na jakiekolwiek benzo, używałem tylko kwetiapiny przez krótki okres czasu w małych dawkach). Jakoś po 15-20~ minutach przed oczami zaczęły mi latać takie paski, w środku jakby przezroczyste a po bokach złote, coś jak zajebiście długie confetti
Dodatkowo dostałem halunów słuchowych, ciągle słyszałem jak ktoś wchodzi po schodach za drzwiami a kiedy w końcu zdecydowałem się sprawdzić czy faktycznie ktoś nie łazi - cisza, kurwa zero xD
Jak wyszedłem na fajkę żeby trochę na chłodzie postać i świeżego powietrza nabrać do płuc - instant po wyjściu nad głową latała mi jakby nić pajęczyny i cały czas miałem wrażenie że za chuja nie mogę się gówna pozbyć, specjalnie się nawet cofnąłem do chaty i spojrzałem w lustro dla pewności że faktycznie jakiś skurwysyn wszedł mi po nici na głowę jak do siebie ale nie było nic xD
Także no, finalnie snu udało mi się zaczerpnąć jakieś 1.5h także jest dobrze xD
Leciałem sobie na nepie jakoś 36h, około 5:30 wczoraj (tj. 17.06) zarzuciłem sobie 10mg zolpidemu żeby się uśpić bo trzeba było wstać o 10 i prowadzić
Zamiast zasnąć (zerowa tolerka na jakiekolwiek benzo, używałem tylko kwetiapiny przez krótki okres czasu w małych dawkach). Jakoś po 15-20~ minutach przed oczami zaczęły mi latać takie paski, w środku jakby przezroczyste a po bokach złote, coś jak zajebiście długie confetti
Dodatkowo dostałem halunów słuchowych, ciągle słyszałem jak ktoś wchodzi po schodach za drzwiami a kiedy w końcu zdecydowałem się sprawdzić czy faktycznie ktoś nie łazi - cisza, kurwa zero xD
Jak wyszedłem na fajkę żeby trochę na chłodzie postać i świeżego powietrza nabrać do płuc - instant po wyjściu nad głową latała mi jakby nić pajęczyny i cały czas miałem wrażenie że za chuja nie mogę się gówna pozbyć, specjalnie się nawet cofnąłem do chaty i spojrzałem w lustro dla pewności że faktycznie jakiś skurwysyn wszedł mi po nici na głowę jak do siebie ale nie było nic xD
Także no, finalnie snu udało mi się zaczerpnąć jakieś 1.5h także jest dobrze xD
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
18.06.2023, 07:16
W tym przypadku to nic dziwnego. Dziwne jest to że po 1 tabletce miałeś halucynacje. Następnym razem po zarzuceniu staraj się leżeć w łóżku i uspokoić myśli, wtedy sen będzie na pewno dłuższy
18.06.2023, 08:23
Dobrze, że nie zacząłeś dorzucać zolpi albo jeszcze czegoś innego, bo i tak bywa
18.06.2023, 08:46
Nic nadzwyczajnego. Zolpidem na niektorych tak wlasnie dziala - i to bez zadnych miksow. Raz probowalem i na mnie dziala tak jakbym zjadl 2cb lub delikatnie grzybow 😎 Piekne OEV, plywanie, kolorki.
YOUR ATTORNEY
18.06.2023, 09:10
funfact zolpidem przyjmowany donosowo ma mocniejsze działania halucynogenne niż przyjmowane doustnie
kiedys znajomy po 60mg p.s misie haribo widzial przed oczami calkiem spore, nawet kontakt z nimi lapal
kiedys znajomy po 60mg p.s misie haribo widzial przed oczami calkiem spore, nawet kontakt z nimi lapal
18.06.2023, 09:52
W nocy wróciliśmy z baletów (wogule jakie przeboje były to jprdl) o 3.30 nie chciałem się już męczyć z wciągniętą wcześniej fetą i cyk dwie tabsy zolpi, po chwili zgon😁
Żadnych wizuali, po prostu sen. Wstałem godzinę temu jakoś.
Myślicie, że działanie nepa mogło podbić wrażenia wizualne po zolpidemie u konesera?
Wszak styranie organizmu maratonem nie pozostaje bez znaczenia. Osoby w skrajnych stanach wykończenia bardzo często mają halucynacje.
Żadnych wizuali, po prostu sen. Wstałem godzinę temu jakoś.
Myślicie, że działanie nepa mogło podbić wrażenia wizualne po zolpidemie u konesera?
Wszak styranie organizmu maratonem nie pozostaje bez znaczenia. Osoby w skrajnych stanach wykończenia bardzo często mają halucynacje.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
23.01.2024, 16:27
Pierwsze razy z zolpi właśnie często kończą się halucynogennym zonkiem, co osobiście uznaje za rozbrajające w chwili, gdy potrzebujemy się uśpić po ciągu, a tu nieraz dopiero zaczyna się nasz balet XD
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA