Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
18.06.2023, 20:23
Ogólnie stymulanty z THC to jest często drastyczne przyspieszenie tej thc bomby, może się zrobić nieprzyjemnie psychodelicznie. Ja kiedyś lubiłem zapalić buszka i do tego prąd, ale w niedużych ilościach
Ostatnio turbiłem dość niecodzinny mix synth. kanna + dyso, dokładnie to 2-fdck + mdmb-chmica/mdmb-fubinaca/5f-adb. Polecam
Ostatnio turbiłem dość niecodzinny mix synth. kanna + dyso, dokładnie to 2-fdck + mdmb-chmica/mdmb-fubinaca/5f-adb. Polecam
30.06.2023, 09:23
piko+keta i dopalane srogo bongiem,inny wymiar,zajebiscie szybka psychodela,klatkowanie i nieogar ale warto bylo sprobowac jak z szkodliwoscia takiego miksu?
30.06.2023, 17:19
Próbował ktoś małej dawki 2fdck+alprazolam? Oczywiście niskie dawki,zdaję sobie sprawę z ryzyka idącego za tym miksem
kocham piwo
swo002 fajna fazka, wal śmiało. Jak dla mnie dyso+coś co wali w GABA A (benzo/alko/wodzian chloralu) - klasa sama w sobie. Nie wiem ile walisz tam benzo i jaką tolerke masz, ale poza tym żebyś klasycznie uważał żeby zasnąć i sie nie zarzygac (to akurat i z benzo i bez - szczególnie uwazaj jak nalezysz do tych co ich ogólnie bierze na wymioty po dysocjantach) to jakichś większych przeciwwskazan nie ma. Umiarkowana odklejka po dyso + dysinhibicja po GABA A zawsze na propsie.