Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
17.06.2023, 23:31
To nie tak. Czuć trochę speed, ale głównie to euforia ten sort i to tak konkretnie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.06.2023, 04:30
Z tego co ja pamiętam z dawnych lat 4mmc działa mocniej na serotoninę niż 3mmc i przedewszystkim z większym pierdolniecem dlatego w kwestii sero bardziej przypomina 4cmc. 3mmc przedewszystkim wolniej się wkręca i dlatego nie ma tego całego boom w jednym momencie tylko faza narasta. 4mmc działa też na dopaminę i trochę spiduje ale moim zdaniem w inny sposób niż 3mmc. Po 3mmc jest dużo większy ogar myśli i clearhead..po 4mmc był wystrzał energi ale w moim odczuciu bardziej chaotyczny ale to może być po prostu efekt dużo większej ilości sero..3mmc to tak 50/50 dopa/sero a 4mmc 30/70 moim zdaniem
Właśnie dlatego chce dodac dopaminergika który lekko wyklaruje ta fazę. Po weekendzie testy
(18.06.2023, 09:37)kot_kreskowy napisał(a): wiktororban01
To co napisałeś idealnie odzwierciedla profil tego sortu 👌
Właśnie dlatego chce dodac dopaminergika który lekko wyklaruje ta fazę. Po weekendzie testy
18.06.2023, 09:37
wiktororban01
NIE dla OPIO !!!
20.06.2023, 20:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.06.2023, 21:06 przez GrandRtRD.
Powód edycji: Auto page translation...
)
Do they truly sell 4-mmc? Have any of you done reagent or spectrometer tests on it? I kinda want to order some but then again dont really want to waste my money if its not the real deal.
-
-
Czy naprawdę sprzedają 4-mmc? Czy ktoś z Was wykonywał na nim badania odczynnikiem lub spektrometrem? Chcę trochę zamówić, ale znowu nie chcę marnować pieniędzy, jeśli nie jest to prawdziwa okazja.
-
-
Czy naprawdę sprzedają 4-mmc? Czy ktoś z Was wykonywał na nim badania odczynnikiem lub spektrometrem? Chcę trochę zamówić, ale znowu nie chcę marnować pieniędzy, jeśli nie jest to prawdziwa okazja.
20.06.2023, 21:18
GrandRtRD surprisingly, there aren't many posts going into detail - three to be exact, all of them basically saying it's 10/10.
The vendor has posted a photo of reagent tests ( https://dopal.org/thread-2193-post-47436.html#pid47436 ), but no spectrometry - i also wish more vendors would lab test their stuff.
The vendor has posted a photo of reagent tests ( https://dopal.org/thread-2193-post-47436.html#pid47436 ), but no spectrometry - i also wish more vendors would lab test their stuff.
21.06.2023, 14:35
horsii długo się przyglądałem dla tego testu i z niego nie da się wywnioskować jednoznacznie chyba ze to jest 4mmc.
Bo nie ma poszczególnego koloru dla dla 4mmc tylko dla całej grupy (cmc, cec, mmc)
————————
Ja już jestem po testach laboratoryjnych niebawem będę testować na innych szczurkach żeby napisać jakaś rzetelna i subiektywna opinie nie wzorując się tylko na jednej swojej
Bo nie ma poszczególnego koloru dla dla 4mmc tylko dla całej grupy (cmc, cec, mmc)
————————
Ja już jestem po testach laboratoryjnych niebawem będę testować na innych szczurkach żeby napisać jakaś rzetelna i subiektywna opinie nie wzorując się tylko na jednej swojej
21.06.2023, 14:57
JureKiler ale ja to wiem - reagenty takie to są od sprawdzania, czy dostałeś na blotterze jakiegoś NBxx zamiast lizergamidu, czy coś. Dlatego też napisałem, że szkoda, że polscy vendorzy tak jak niektorzy zagraniczni nie praktykuja regularnego wysyłania tematu do analizy i postowania wyników.